Nvidia, Destiny 2 ve Bazı Diğer Oyunlar İçin Özelleştirilmiş GPU Sürücülerini Piyasaya Sürdü!

Nvidia, Destiny 2 ve Bazı Diğer Oyunlar İçin Özelleştirilmiş GPU Sürücülerini Piyasaya Sürdü!

PES 2018 İçin Mükemmel 3DVision’da Dahil!

Nvidia’nın yazılım mühendisleri, şirketin GeForce 385.41 WHQL sürücüleri üzerinde fazla mesai yapmışa benziyorlar. “Game Ready” sürücü paketi yarım düzine oyuna destek ve optimizasyonlar getirirken, Nvidia genellikle sadece bir veya iki tanesine odaklanmış.

Bir GeForce grafik kartına sahipseniz ve 28 Ağustos’ta başlayıp ayın sonuna kadar yayınlanacak olan Destiny 2 açık beta sürümüne katılmayı planlıyorsanız, bu sürücü paketini kurmak sizin açınızdan iyi olacak. Nvidia’nın odaklandığı diğer oyunlar arasında PlayerUnknown’ın Battlegrounds’u, ARK: Survival Evolved, F1 2017, Pro Evolution Soccer 2018 ve Quake Champions (Steam  Erken Erişim) bulunuyor.

Buna ek olarak, ARK: Survival Evolved, Destiny 2, Faith of Danschant, Lawbreakers, Secret World Legends ve Starpoint Gemini Warlords için yeni veya güncellenmiş SLI profilleri bulacaksınız. Eğer oyunları bir dizüstü bilgisayarda oyun oynuyorsanız, en yeni sürücü sürümü F1 2017 ve Destiny 2 için Fısıltı Modu profillerini de getirecek sizlere. Bitti mi? bitmedi, Pro Evolution Soccer 2018 için “Mükemmel” olarak derecelendirilmiş bir 3D Vision profili de olacak.

Nvidia’nın mühendisleri kodları birkaç oyun için optimize etmeye çok zaman harcarken, yalnızca tek bir hata üzerine yoğunlaştılar. Bir GeForce GTX 970’e sahip olan Lawbreakers oyuncuları 385.41 kodlu sürücü sürümü ile kare hızlarında düşüşe neden olan bir sorunu çözebilecek.

Sürücü paketini buradan indirebilirsiniz. Windows 10 64-bit için indirme yaklaşık 436 MB’dir. Bune ek bir AMD GPU kullanıyorsanız, Destiny 2 AMD sürücüleri de mevcuttur.

PES 2018 İçin Mükemmel 3DVision'da Dahil!