Nvidia Işın İzleme Teknolojisi Minecraft’ta Uygulandı!

Nvidia Işın İzleme Teknolojisi Minecraft’ta Uygulandı!

Nvidia Işın İzleme Teknolojisi Nedir?

Nvidia Işın İzleme Teknolojisi Nvidia’nın RTX 2000 Ekran Kartlarını piyasa çıkartması ile ortaya çıkan adını  sık sık duyduğumuz yeni bir teknolojidir. Yalnızca RTX değil, GTX Ekran Kartları da bu teknolojiden kısmen yararlanabilir.  Kısaca açıklamak gerekirse: Nvidia bu teknoloji ile ışığın gerçek hayattaki hareketlerini bizlere sunmayı planlıyor. 

Minecraft’tan Yeni Görüntüler Yayınlandı!

2009 yılında İsveç asıllı firma Mojang tarafından geliştirilen Minecraft, bilindiği üzere 2014 yılında  2,5 milyar dolara Microsoft’a satılmıştı. Ülkemizde de sık sık adından söz ettiren Minecraft, oyuncular arasında oldukça popüler. Birden fazla modu bulunan oyunda, küplerle 3 boyutlu olarak tasarımlar yapabilir, hayatta kalma modu ile güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz.  

Mojang ve  Nvidia tarafından yapılan iş birliği ile, yeni çıkan Ekran Kartlarında sıkça duyduğumuz   Işın İzleme Teknolojisi, Minecraft’ta uygulandı. Yeni güncelleme ile  Işın İzleme Teknolojisi artık Minecraft’ta yer alacak.  Işın İzleme Teknolojisi’nin, oyuncu tercihlerine göre pasif konuma getirilebileceği de yapılan açıklamada yer aldı, güncellemenin ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor. 

İşte Oyundan Yeni Görüntüler.. 

Nvidia Işın İzleme Teknolojisi’nin Kapalı Hali

Nvidia Işın İzleme Teknolojisi'nin Kapalı Hali