Ocak 2019 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ocak 2019 için PS4’ün Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

Ücretsiz PS Plus Oyunları

İnanması zor olabilir ama 2018 neredeyse bitti. Bu, Ocak ayının gelmesinin çok uzun sürmeyeceği ve PlayStation Plus üyelerine koleksiyonlarına yeni bir ücretsiz PS4, PS3 ve PS Vita oyunu getireceği anlamına geliyor. Sony, Ocak ayının oyunlarını açıkladı, bu yüzden bir göz atalım ve 1 Ocak ile 5 Şubat arasında PSN’den neler indirebileceğinizi görelim.

PS4 sahipleri Ubisoft’tan kayak, snowboard yapabilmenizi ve bir dağın karlı tepelerinden tabanına gitmek için planör içinde süzülmenizi sağlayan doğa sporları oyunu Steep‘i alabilirler. Ocak ayındaki diğer PS4 oyunu, Minecraft‘ın yapı bileşenini alan ve etrafına işçiliği ve keşfi teşvik eden bir RPG’yi oluşturan Portal Knights.

PS3 ücretsizleri, iki PS2 mech muharebe oyununun yenilenmiş versiyonlarını içeren Zone of the Enders HD Collection ve müzik/ritim oyunu Amplitude. PS Vita sahipleri Fallen Legion: Flames of the Rebellion (PS4’te oynanabilir) ve Super Mutant Alien Assault‘u alabilirler.

PS Plus üyeleri, Sony’nin 2019 Mart’ından başlayarak, PS Plus üyeleri için artık ücretsiz PS3 ve PS Vita oyunları vermeyeceğini unutmamalıdır.

Ocak 2019 PlayStation Plus Oyunları

PS4
 – Steep
 – Portal Knights
 – Fallen Legion: Flames of the Rebellion (also on PS Vita)

PS3
 – Zone of the Enders HD Collection
 – Amplitude

PS Vita
 – Fallen Legion: Flames of the Rebellion (also on PS4)
 – Super Mutant Alien Assault