Octopath Traveler Mobile Platforma Geliyor

Octopath Traveler Mobile Platforma Geliyor

Octopath Traveler: Conquerors of the Continent

Octopath Traveler: Conquerors of the Continent

Square Enix, Octopath Traveller‘in iOS ve Android cihazlar için bir mobil sürümünün geleceğini duyurudu. Oyun mobilde Octopath Traveler: Conquerors of the Continent diye adlandırıldı. İzleyebileceğiniz ilk fragman mobil oyunun, Nintendo Switch versiyonunun ana çekilişlerinden biri olarak sunulan çarpıcı “HD-2D” görsel stilini koruyacağını gösteriyor.

Her ne kadar Octopath Traveler: Conquerors of the Continent konusundaki ayrıntılar az olsa da, oyunun, benzersiz hikayeleri olan üç karakterle, Switch oyununun etkinliklerinden önce gerçekleşeceği doğrulandı. Bu format, Octopath Traveler’in kahramanlarının rolüne bağlı olan farklı mücadeleleri yansıtır.

Octopath Traveler: Conquerors of the Continent’in 2019’da Japonya’da iOS ve Android için piyasaya sürülmesi bekleniyor ve oynaması ücretsiz olacaktır. Square Enix, oyundan nasıl para kazanacağını henüz onaylamamıştır.

Octopath‘ın görsel tarzı büyük bir tartışma konusuydu ve yayınlandığında iyi eleştiriler aldı. Estetik, Square Enix’in “HD-2D” terimini markalaştırmasına yetecek kadar eşsizdi ve gelecekte bunu kullanılacağını belirtiyordu.

Oyun, karakter gelişimi ve üst düzey zorlukların ve ödüllerin cazibesine güveniyor. Yeni işlerin vaadi, heyecan verici patron dövüşleri ve güçlü teçhizat, her köşeyi irdelemek için size ilham verecektir ve çaba sarf edecek keşif sıkıntısı kalmayacaktır.