Ödüllü Strateji Oyunu Skyworld’un PS4 VR Lansman Tarihi Belli Oldu

Ödüllü Strateji Oyunu Skyworld’un PS4 VR Lansman Tarihi Belli Oldu

Oculus Rift ve HTC Vive için 2017 yılında piyasaya sürülen Skyworld ile aynı olmayacak, PlayStation VR oyuncuları ek özelliklere sahip olacak. Artık oyuncuların tek ve çok oyunculu maçlarda XP kazanabileceği, daha fazla XP için günlük zorluklar, açılabilir avatarlar ve çevrimiçi liderlik tabloları sunan kalıcı bir seviye ayar sistemi var.

 

PlayStation VR’daki Skyworld, hala sıra tabanlı yönetim, güverte oluşturma ve çılgınca gerçek zamanlı savaşları birleştiren orijinal karma oyun sistemini içeriyor. Sıra tabanlı yönetim tarafında, oyuncular savaşa girmeden önce bölgeyi ne kadar hızlı genişleteceklerini, doğru kaynakları kazanacaklarını, ordularını kurabileceklerini ölçmek zorunda kalacaklar.

 

Okçular ve nişancılardan kuşatma tanklarına, uçan kale ve hatta ejderhalara kadar her şey dahil olmak üzere toplam 16 birimden oluşan ordular kurulabilir. Birimler sadece savaşta inşa edilmekle kalmaz, aynı zamanda savaşta, savaş verimlerini artırmak için de geliştirilebilir. Tek oyunculu bir stratejiyi geliştirmek, hangi birliklerin belirli durumlara uygun olduğunu öğrenmek veya çevrimiçi olmaya başlamadan önce belirli rakiplere karşı en iyisi olmak her zaman en iyisidir. Pratik her zaman iyidir. Ayrıca, PLUS oyuncuları ordusuna savaş sırasında yardımcı olmak için özel büyülü yeteneklerin kilidini açabilir.

Vertigo Games 26 Mart 2019 Salı günü PlayStation VR’da Skyworld’ü piyasaya sürecek.

 

Ek olarak, stüdyo ve yayıncı geçen hafta franchise, Skyworld: Kingdom Brawl’da, gelecek hafta Oyun Geliştiricileri Konferansı’nda (GDC) 2019’da piyasaya sürülecek olan çok oyunculu bir kart dövüşçüsü olarak yeni bir başlık ortaya çıkardı. Lansman 2 Nisan 2019’da gerçekleşecek ve HTC Vive, HTC Vive Pro, HTC Vive Focus, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality kulaklıklarını destekleyecek.