Okyanus Temalı Atoraxxion İçeriği Sycrakea Black Desert TürkiyeMENA’ya Geldi

Okyanus Temalı Atoraxxion İçeriği Sycrakea Black Desert TürkiyeMENA’ya Geldi

Okyanus Temalı Atoraxxion İçeriği Sycrakea Black Desert'a Geldi! Pearl Abyss bugün yaptığı açıklamada, yakın zamanda oyuna eklenen Atoraxxion zindanının ikinci bölümü Sycrakea’nın Black Desert TürkiyeMENA’ya geldiğini duyurdu. Bu heyecan verici içerik, yeni bir iş birliği PvE mücadelesi arayan Maceracıları büyüleyecek.

okyanus-temali-atoraxxion-icerigi-sycrakea-black-desert-turkiyemenaya-geldi-1

Okyanus Temalı Yeni Zindan

Atoraxxion 5 kişiden oluşan Maceracı gruplarının meydan okuduğu yeni PvE içeriğini tanıtmak için özel olarak tasarlanmış bir zindandır. Çöl temalı Atoraxxion “Vahmalkea”nın ardından yeni “Sycrakea” bölümü, su altında bulunan gizemli fakat güzel bir zindan sunmak için güncellendi. Maceracılar, Sycrakea’ya Kadim Taş Odası’nda Talibre’nin Gözyaşı’nı kullanarak veya Elribta’nın Kapısı aracılığıyla girebilecekler.

Sycrakea, Vahmalkea’dan daha yüksek bir zorluk seviyesine sahip olacak. Maceracılar sonuncu Boss Cantilutos da dahil olmak üzere canavarları avlarken yeni bulmacalar ve meydan okumalar keşfedip çözümleyebilecek. Diğer Maceracılarla iş birliği içinde Güç Tedariği sistemini kontrol edip kullanmak, güçlü Centilutos’u yenmede anahtar rol oynayacak.

okyanus-temali-atoraxxion-icerigi-sycrakea-black-desert-turkiyemenaya-geldi-2

Çeşitli Ödüller Maceracıları Bekliyor

Yeni zindanın gelişini kutlamak için yayıncılar ile birlikte düzenlenecek olan Sycrakea Oyunu, 10 Ekim’e kadar devam edecek. Her yayıncı 4 Maceracı seçerek Sycrakea’daki çeşitli görevleri tamamladıkları oyunlarını canlı olarak yayınlayacak. Yayıncılar ve ekiplerinin tamamlamayı başardığı her görev için Black Desert TürkiyeMENA’daki Maceracılar bir kupon alacak.

Maceracıların Sycrakea'dan geçmesine yardımcı olacak çeşitli ögeler sunmak için daha fazla oyun içi etkinlik düzenlenecek. Sycrakea’da Bossu yenmek ve görevleri tamamlamak karşılığında özel mobilya eşyaları da dahil olmak üzere çeşitli ödüller verilecek.

Daha fazla bilgiyi Black Desert TürkiyeMENA'nın resmi web sitesinde bulabilirsiniz: tr.playblackdesert.com.

Atoraxxion: Sycrakea fragmanını buradan izleyebilirsiniz: