Opera VPN Kapanıyor – Alternatif Mobil Ücretsiz VPN Hizmetleri

Opera VPN Kapanıyor – Alternatif Mobil Ücretsiz VPN Hizmetleri

Alternatif Mobil Ücretsiz VPN Hizmetleri

Alternatif Mobil Ücretsiz VPN Hizmetleri

Opera VPN mobil uygulamasını kullananlar için bazı kötü haberler var, ayın sonunda kapatılıyor. Ücretsiz iOS ve Android uygulamalarının 30 Nisan’da, yani iki hafta sonra kalıcı olarak kapatılacağı duyuruldu.

Opera Gold üyelerinin mağdur olmaması için, SurfEasy Ultra VPN‘e bir yıllık ücretsiz abonelik seçeneği sunulacak. Opera VPN, SurfEasy‘nin ağı üzerine kurulmuştur.

Opera, SurfEasy Ultra‘nın 28 bölgeye sahip, beş cihaza kadar eşzamanlı kullanım olanağı sunan bir hizmet olduğunu kaydetti.

Aslında birçok VPN hizmeti sunan servis bulunmakta. Ama mobil cihazlar için ne yazık ki çok fazla seçenek yok gibi görünüyor. Sizlere ücretli ve ücretsiz Android ve iOS için bir kaç tane VPN hizmeti servisi öneriyoruz.

En iyi Vpn

listemize geçmeden önce, ücretli ama Türk kullanıcıları için özel promosyonlar sunan  PureNord ve Panda vpnlenlere bir göz atmanızı tavsiye ederiz, mevcut indirimli kampanyaları bulunmakta.

ayrıca 2019 en iyi vpn programları listemizede göz atmanızı öneririz.

Alternatif Ücretli VPN Uygulamaları

Ücretli bir VPN kullanmak mı istiyorsunuz? Fiyat bedava olsa da, bazı sağlayıcılarla gizli maliyetler olabilir. Unutmayın, bu hizmetlerin, ister reklam yoluyla ister kullanıcılardan toplanan veriler aracılığıyla olsun, bir şekilde bir kar elde etmeleri gerekmektedir.

Ücretli bir VPN hizmetine geçiş yapmak istiyorsanız, bunlar 2018 için en iyi VPN uygulamalarıdır.

1. ExpressVPN

ExpressVPN basit mükemmel çok yönlü ve favori VPN’lerden biridir. Bu sağlayıcının performans seviyeleri etkileyici, mobil istemci yazılımı harika ve teknik destek diğer güçlü yönlerin yanı sıra mükemmel.

ExpressVPN İndir

2. IPVanish

IPVanish, süper hızlıdır ve VPN bağlantısı ile biraz uğraşmak isteyenler için oldukça yapılandırılabilir bir hizmettir. Ayrıca sınırsız P2P trafiği sunuyor ve gizlilik epey sıkıdır.

IPVanish İndir

Alternatif Ücretsiz VPN Uygulamaları

Mobil cihazlardaki VPN hizmeti azlığı ile birlikte ücretsiz VPN hizmeti ise daha da kısıtlıdır. Ne yazık ki SurfEasy unutmanız gerekecek gibi. Mobil uygulamalar sunan ücretsiz VPN hizmeti istiyorsanız, 2018 için en iyi ücretsiz VPN uygulamalarına göz atın.

1. TunnelBear

TunnelBear, VPN dünyasında acemiler için iyi bir VPN’dir ve gizlilik cephesinde de çok iyidir. Ama ücretsiz olunca tabi, şöyle bir dezavantajı vardır; aylık veri boyutu 500 MB ile sınırlıdır. Çok fazla VPN kullanmıyorsanız TunnelBear sizin tercihiniz olabilir.

TunnelBear İndir (Android)
TunnelBear İndir (iOS)

2. Windscribe

Bu ücretsiz VPN Windscribe, ayda 10GB’lık etkileyici bir veri hizmeti sunuyor ve yönlendirmelerle daha fazlasını elde edebilirsiniz. Yerleşik bir reklam engelleyici ve güvenlik duvarı gibi bazı hoş ekstra özellikleri de vardır.

Windscribe İndir (Android)
Windscribe İndir (iOS)