OPPO, E-Spor Sektöründe Kendini Göstermeye Devam Ediyor

OPPO, E-Spor Sektöründe Kendini Göstermeye Devam Ediyor

    Dünyanın oyun sektöründeki lider oyunlarından birisi olan League of Legends, düzenlediği etkinliklerle ve turnuvalarla sürekli olarak oyuncularla iyi ilişkiler kuran bir oyun. Son olarak, yaklaşık bir aydan fazla süredir devam eden League of Legends Dünya Şampiyonası 10 Kasım tarihinde Paris’te yapılan finalle son buldu. Accor Hotels Arena’da düzenlenen final maçının ünlü sponsorları da oldu. Bunların arasında OPPO gibi son yılların en önemli şirketleri bu sponsorlar arasında yer aldı. 

   Final maçında G2 takımını yenen Fun Plus Phoenix takımı turnuvanın galibi olarak League of Legends 2019 dünya şampiyonu oldu. Fun Plus Phoenix, League of Legends Esports’un en önemli ödüllerinden birisi olan Summoner Kupası’nı bu galibiyetle kazanmayı hak etti. Özellikle final maçındaki mücadele gerçekten hayranlıkla izlenecek derecedeydi.

  Geçtiğimiz ay başlayan League of Legends  Dünya şampiyonası, 24 takımın yer aldığı ve bu takımların kıran kırana mücadele ettiği bir şampiyona oldu. Bu sene düzenenle şampiyonanın da en önemli sponsorlarından birisi OPPO oldu. Turnuvanın gerçekleştiği arenalarda stand açarak, maçları izlemeye gelen oyun severlere farklı teknolojilerini deneyimleme şansını da sundu ve aynı zamanda şirket bu senenin en değerli oyuncusu (MVP) ödülünü de verdi. 

  

   OPPO’nun şampiyona da bu kadar aktif şekilde rol almasının en büyük nedenlerinden biri League of Legends Esports’un uluslararası etkinliklerinde küresel alanda akıllı telefon ortağı seçilmişti. OPPO’nun bu ortaklık kapsamında League of Legends Dünya Şampiyonasının Sezon Ortası Davet’inde ve All-Star Etkinliklerinde de yer aldı. Riot Games ile işbirlikleri 2024 yılına kadar devam edecek. Bu işbirliğiyle birlikte OPPO, e-spor alanındaki yatırımlarını da arttıracak ve bu sektörün gelişmesinde büyük adımlar atacak.

OPPO, E-SPOR PAZARINDA KENDİNE GÜZEL BİR YER EDİNDİ :

  OPPO’nun son yıllarda birçok turnuva’da ortaklık anlaşmaları yapması hem şirketin gelişmesinde büyük rol oynadı hem de sektörün gelişmesine yardımcı oldular. Wimbledon, FC Barselona, Uluslararası Kriket Konseyi ve son zamanların yine en çok oynanan oyunlarından birisi olan PUBG’nin Mobil Challenger Kupasıyla ortaklık anlaşmaları yaptı.

   OPPO, SPONSORLUK KAPSAMINDA OYUNCULARA ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ :

      OPPO’nun League of Legends ile yaptıkları iş birlikleri kapsamında oyun severlere daha iyi bir turnuva deneyimi sağlamak için OPPO Cam teknolojisini kullanarak turnuvayı bütün oyun severler için yaklaştırdı. Oppo Cam, sahne arkası görünümlerden, Cosplay’lere kadar kend, geliştirdikleri kamera teknolojisini kullanarak dünyanın dört bir yanından yayını takip eden oyun severlere çok güzel deneyimler yaşattılar.

  Bunların haricinde katılımcıların hem Paris’i keşfedebildekleri hem de fotoğraf çekebilme yeteneklerini sergileyebildikleri Rift de Paris yarışmasını da düzenlediler.