Ornn ct, Ornn Counter, Ornn Counterları – Ornn’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Ornn ct, Ornn Counter, Ornn Counterları – Ornn’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Ornn Counter

Ornn Counter

Ornn counter (Ornn ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Ornn Dağın Kalbindeki Ateş; Ornn, Freljordian’ın demircilik ve zanaatkârlık ruhudur. Hearth-Home’un yanardağının altındaki lav mağaralarından dövülmüş büyük bir demirhanenin yalnızlığında çalışır. Orada, erimiş kayaları büyük kazanlarda kaynatarak metalleri arındırıp eşsiz kaliteye sahip eşyalar elde ediyor. Diğer tanrılar özellikle de Volibear, dünyayı dolaşıp fanilerin işlerine karıştığında Ornn, Ocak-Yuva’sından bu güvensiz varlıklara ya onun sadık çekiçleri ya da dağların ateşli gücü ile hadlerini bildirmek için çıkıyor.

Öncelikle LoL karakteri Ornn’un yeteneklerini hatırlayalım.

Ornn Yetenekler

Yaşayan Ocak
Ornn, sarf malzemelerini herhangi bir yere taşımak için altın harcayabilir.

Volkanik Patlama
Ornn yere vurarak, düşmanlara hasar veren ve yavaşlatan bir yarık gönderir. Küçük bir gecikmeden sonra, bitiş noktasında bir magma sütunu oluşur.

Harlı Ateş
Ornn ilerler, ateş saçar ve kendini korur. Son alevler tarafından vurulmuş düşmanlar Kavruk hale gelir.

Kavuran Hücum
Ornn hücum eder, içinden geçtiği düşmanlara hasar veriyor. Ornn hücum sırasında yüzey şekilleri ile çarpışırsa, çarpışma hasar veren ve düşmanları savuran bir şok dalgası yaratır.

Ocağın Çağrısı
Ornn, bölgede artan bir hızla kendisine doğru ilerleyen büyük bir elemental çağırır. Elementalin ezdiği düşmanlar hasara uğrarlar, yavaşlarlar ve Kavruk hale gelirler. Ornn, elementalin kendisine isabet ettiği yöne doğru yönlendirme yeteneğini yeniden kullanır. Elementalin ezdiği düşmanlar savrulurlar, aynı hasara uğrarlar ve yeniden Kavruk hale gelirler.

Ornn Counterlar’ına (Ornn ct) bir göz atalım.
Ornn ct, Ornn Counter, Ornn Counterları:

Ornn’a Karşı İyi Olan Rakipler

Ornn'a Karşı İyi Olan Rakipler

Ornn’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Ornn'a Karşı Kötü Olan Rakipler