Outriders – Oynanış ve Yeni Ayrıntılar

Outriders – Oynanış ve Yeni Ayrıntılar

Birkaç gün önce, Polonya stüdyosu People Can Fly tarafından geliştirilen co-op TPP shooter oyunu olan Outriders’ın yeni oynanış videosunu izleme şansımız oldu. Ancak bugün, oyunun temellerini ilk kez gördük ve hakkında daha fazla bilgi edildik. Sunulan videolar sayesinde, Outriders için yaratılan dünyayı daha yakından inceleme şansı elde ettik. Popüler youtuberlar tarafından sunulan ek oyun videolarını da bulabilirsiniz. Aşağıda oyunun resmi oynanış videosuna göz atabilirsiniz.

Outriders Oynanış Videosu

Daha önce oyun hakkında bildiklerimizi hatırlatarak başlayalım. Outriders, en fazla iki oyuncu ile oynanacak şekilde tasarlanmış RPG öğeleri içeren bir TPS oyunu olacak. Bununla birlikte, çeşitlendirilmiş dünya ve geniş hikaye, yalnız oynamayı tercih edenler için bile yeterli eğlence sağlayacak.

Outriders Dünyası ve Hikayesi

Outriders’da keşfedilmemiş bir gezegene yeni bir hayata başlamak için yola çıkan isimsiz askerler olarak oynayacağız. Ayrıca gizemli bir anomali askerleri engelleyecek ve onları hazırda bekletmeye zorlayacak. Kahramanlar uyandığında, insanüstü güçler kazandıkları söylenecek ve gezegendeki garip olayların nedenini bulmayı hedefleyecek. Oyuncular silahlarını, araçlarını ve kahramanlarının görünüşünü birçok farklı şekilde özelleştirebilecekler. Ayrıca farklı karakter sınıfları arasından seçim yapılabilecek.

Outriders RPG Derinliği ve Özelleştirme

Outriders Sınıfları ve Güçleri

Outriders PC, PlayStation 4 ve 5 ile Xbox One ve Xbox Series X’te mevcut olacak. Oyun 2020’nin sonlarında çıkacak. Steam’de, Deluxe Edition için şu anda ön sipariş verebilirsiniz. Hell’s Rangers içerik paketi (yani 11 benzersiz silahın yanı sıra araçlar için değişiklikler ve çıkartmalar) 290₺ (yüzde 18 indirim dahil) olarak fiyatlandırıldı.

Outriders Fragman