Overwatch Güncellemesi Brigitte, Mercy ve Daha Fazlasını Değiştirecek

Overwatch Güncellemesi Brigitte, Mercy ve Daha Fazlasını Değiştirecek

Overwatch Güncellemesi Kahraman Değişiklikleri Getiriyor

Overwatch Güncellemesi Kahraman Değişiklikleri Getiriyor

Overwatch‘ın sayısız denge değişimleri, yakında nişancıların destek kahramanlarına bir miktar ince ayarlar ile devam edecek. Blizzard, geliştirici bir sonraki PC PTR güncellemesinde Ana, Brigitte, Lucio, Mercy ve Moira’nın değişeceğini söyledi.

En büyük değişiklik, Brigitte‘ın Shield Bash soğumasının altı saniyeden yedi saniyeye yükseldiğini gösteriyor, çünkü Blizzard ona karşı daha fazla karşı oynamaya izin vermek istiyor. Kazanma oranı şu anda herhangi bir support (destek) kahramanının en yüksek seviyesi.

İleriye dönük olarak, Ana‘nın Nano Boost mevcut güçlerine ek olarak hedefini anında 300 HP ile iyileştiriyor. Blizzard, yeni Nano Boost’un Ana’nın “ölmekte olan bir takım arkadaşına bir debriyaj tasarrufu sağlamak için son noktasını kullanmasına ya da hatta Biotic Grenade ile birlikte kullandığı en büyük tank sağlığı havuzlarında bile büyük bir anlık iyileşme için kullanmasına izin verecek” diyor.

Bu arada Lucio‘nun değişiklikleri, Sound Barrier ve Crossfade yetenekleri ile ilgili. Birincinin etkisi 500’den 750’ye yükseliyor, ikincisinin aura yarıçapı da 10 metreden 12 metreye kadar yükselecek. Bu yüzden kahraman “güçlü destek şarkılarını sürdürürken ekibine yardımcı olmak için nasıl hareket ettiği konusunda daha fazla esnekliğe sahip olabilir.”

Mercy bir kez daha nerf alıyor. Blizzard, saniyede 60 HP ile saniyede 50 HP seviyesine çıkarak birincil ateşleme iyileştirme gücünü azaltıyor. Şirket, diğer iyileştirici karakterlerin bir maç boyunca iyileşme oranının yüksek olması nedeniyle “bir takımda bir yer edinmesi için onunla rekabet etmek” amacıyla mücadele ettiğini düşünüyor.

Son olarak, Moira, iyileşme kaynağı yenilenme oranını % 20 artıran nispeten küçük bir değişim elde ederken Zenyatta, Blizzard’ın “oldukça iyi bir noktada olduğu” hissi ile aynı kalmaya devam edecek. Değişiklikler hakkında daha fazla bilgi için Blizzard forumlarındaki geliştirici notlarına göz atın.

Yukarıdaki değişikliklere ek olarak, Overwatch’ın yakında yeni bir kahramanı var. Adlı Hammond, karakter oyunun kod adı Wrecking Ball olan ve 24 Temmuz’da çıkacak olan bir hamster. Hammond ile ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.