Overwatch Storm Rising Etkinliği, Muhtemel Yeni Kahramanı Tanıttı

Overwatch Storm Rising Etkinliği, Muhtemel Yeni Kahramanı Tanıttı

Overwatch Sojourn

Overwatch Sojourn

Blizzard, Storm Rising adı verilen Overwatch için bir sonraki sınırlı süreli etkinliğini tanıtmaya başladı. 7 Nisan’da, Overwatch’ın ana web sitesinde kurgusal Havana Sun gazetesinden bir makale yayınlanmıştı. Ayrıntılara buradan bakabilirsiniz. Blizzard ertesi gün, Overwatch bilgilerinin sınıflandırıldığı bir tweet paylaştı. Her ikisi de Storm Rising’in hikayesini ortaya koyuyor ve muhtemelen Sojourn adlı yeni oynanabilir bir kahramanı tanıtıyor. Bahsedilen tweete aşağıda göz atabilirsiniz.

Havana Sun gazetesi İspanyolca olarak yazılmakta ve bunun altında bir İngilizce çeviri verilmektedir. Makale, “tartışmalı” bir geçmişe sahip popüler bir içki fabrikası olan Don Rumbotico‘nun bilinmeyen bir şirket tarafından devralmasını ayrıntılarıyla anlatıyor. Anlaşılan, Don Rumbotico’nun kurucusu Clara ve Basillo Diaz, Havana içki fabrikasını “isimsiz bir finansal gruba” satmayı reddettikten sonra, tekrar tekrar zorluklarla karşılaştılar ve nihayetinde şirketlerini satmak zorunda kaldılar. Makale, Don Rumbotico’nun bu gizemli grup tarafından satın alınan tek Havana simgesi olmadığını belirtiyor ve yaklaşan bir fırtına için bir hava uyarısı ile sona eriyor. Tüm bunların Overwatch için ne anlama geldiği, tweetler dikkate alınana kadar tamamen net değil.

Tweet, Overwatch ekibinin veritabanında arşivlenmiş bir görev bilgilendirmesi için şifresi çözülmüş bir ses kaydı içerir. Mesaj, Overwatch ve Morrison’ın Soldier: 76’ya dönüşmesinden önce kaydın tarihini belirterek Komutan Morrison’a geliyor. Bilgilendirme, Doomfist’i takip etmeye çalıştığı için Morrison’ı uyarıyor. Ses, daha sonra Tracer’ın Maximilien’i takip görevi ekibine liderlik edeceğini ve Winston, Genji ve Mercy’in de katılacağını belirtiyor. Bilgilendirme, kendilerini Sojourn olarak tanımlayan sesle sona eriyor.

Daha sonra fragman, Storm Rising’in 16 Nisan-6 Mayıs arasında gerçekleşeceği tanıtımıyla sona ermektedir. Maximilien oyunda hiç yer almamasına rağmen, Doomfist’in kötü grubu Talon’un konsey üyesi olarak Overwatch’ın bir zamanlar parçası olmuştu. Büyük olasılıkla Maximilien, Havana’daki yerel simgeleri satın alan finansal grubun arkasındaki kişi. Tracer ve ekibi, şehre yaklaşmakta olan şiddetli fırtınanın örtüsü altında varlıklarını araştırmaya çalışacaklar. Bu hikaye, muhtemelen dört kişilik bir kooperatif PvE görevi sırasında anlatılacak. Blizzard bunu onaylamadı, ancak bu hikaye anlatma tarzı, Overwatch’ın önceki Nisan sınırlı süreli etkinliklerinde, Retribution ve Uprising’de kullanılmıştı.

En ilgi çekici olanı, daha önce hiç bahsedilmediği gibi Sojourn’un tanıtılmasıdır. Overwatch’ın içinde veya üstünde büyük yetkiye sahip biri gibi görünüyor. Gelecekte oynanabilir bir kahraman olup olmayacağını bilemiyoruz. Ancak yaklaşan sınırlı süreli etkinlikte önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.

Overwatch, Xbox One, PS4 ve PC’de oynanabilir. PC gereksinimleri için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Overwatch Sistem Gereksinimleri