Overwatch’ın Domuz Yılı İlk Yeni Skini Ortaya Çıktı

Overwatch’ın Domuz Yılı İlk Yeni Skini Ortaya Çıktı

Overwatch Domuz Yılı Skini

Overwatch Domuz Yılı Skini

Overwatch, oyundaki bir sonraki etkinlik olan 2019‘un Lunar Yeni Yılını dillendirmeye başladı. Bu yıllık etkinlik Çin kültürüne odaklanıyor ve genellikle Çin tarihi figürlerine veya folkloruna dayanan yeni görünümler sunuyor. Blizzard, Reaper, Hanzo ve Reinhardt‘ın yeni görünümleriyle, önümüzdeki Domuz Yılı için ilk üç skinini açıkladı.

Skinler resmi Twitter hesabında yayınlandı. Reaper, Lu Bu Reaper olarak yeni bir görünüm kazanıyor. Hanzo, Huang Zhong Hanzo olarak güçlü bir sakal alıyor. Son olarak Reinhardt, Guan Yu Reinhardt şeklinde kaskını bırakıyor. Üçü de Han hanedanlığı döneminde yaşayan generallerden sonra modellenmiştir. Bu yüzden şimdiye kadarki içeriklerin kesin bir teması var.

Domuzun Yılı 24 Ocak’ta başlayacak ve 8 Şubat’a kadar sürecek. Twitter ve Facebook üzerinden her gün yeni skinler kullanılıyor. Daha fazla skin ortaya çıkarması için birkaç gün daha var. Bazı muhtemel yarışmacılar, son Lunar Yeni Yılı etkinliğinden sonra serbest bırakılan Brigitte, Wrecking Ball ve Ashe‘dir.

Geçen yılın Lunar Yeni Yılı etkinliği, bir dizi yeni skinin ve bayrak kapma modunun ilk girişini yapan Köpek Yılıydı. En yeni Overwatch etkinliği Ana’ya odaklanmıştı.