Oynamak için En İyi 9 Far Cry 5 Silahı

Oynamak için En İyi 9 Far Cry 5 Silahı

Far Cry 5’deki En İyi Silahlar

Far Cry 5'deki En İyi Silahlar

Önceki Far Cry oyunları her zaman farklı bir silah topluluğu oluşturdu ve Far Cry 5 de bundan farklı değil. O kadar çok seçenek mevcutsa, muhtemelen hangi silahların satın almaya değer olduğunu soruyorsunuzdur. Size yardımcı olmak için, oyunda en iyilerinden biri olduğuna inandığımız dokuz silah topladık. Bazı seçimlerimizin, oyunun mücadelesinde veya gerçek parayla oynayarak satın alınabilmesi için açılabilecek özel silahlar olan Prestige silahları olduğunu unutmamak önemlidir.

Oyunun en iyi silahlarından bazıları AR-CL yarı otomatik tüfek, SA50 keskin nişancı tüfeği, M-79 bombaatarı ve daha pek çok şey içerir. Her silahın kendi özel kullanımları ve işlevleri vardır. Yine de, önerilerimizden seçtiğiniz şey oyun tarzınıza da bağlı olacak. Sonuçta, gizlilik konusunda uzmanlaşmış birisi, RAT4 roketatarını kullanmanın faydalı olmadığını düşünebilir.

Bu özellikte gördüğünüz birçok silahın, oyun içi para ya da gerçek parayla satın alabileceğiniz normal silahların özel fiyatlı skin versiyonları olan Prestige Silahlar olduğunu da belirtmek gerekir. Tercih ederseniz, aynı silahın standart skini olmayan bir eşdeğerini dükkanda daha ucuza ve ekleri olmadan satın alabilirsiniz. Her bir silahın hangi versiyonunu seçtiğinize bakılmaksızın, kalitelerine ve işlevlerine göre seçtik. İşte Far Cry 5 en iyi silahlar listemiz.

1. The SPAS-12 “Flameout” Shotgun

1. The SPAS-12

Eğer av tüfeğiniz varsa işler asla yanlış gitmez. Ama “Flameout” Shotgun, ateş etme oranı, yaklaşan düşman gruplarının kısa süreli çalışmasını sağlayabilmek için özellikle şaşırtıcı. Buna ek olarak, aynı zamanda, birden çok düşmana karşı daha yıkıcı ve onu hak eden kışkırtıcı mermi ile donatılabilir.

2. The Slingshot

2. The Slingshot

Far Cry 5’in Slingshot (sapan) yapması, aslında okları ateşlemenizi sağlar. Kulağa saçma geliyor, ama hızlı ateşleme hızı, yakın mesafeden standart yayın üzerinde hafif bir adım atıyor; alevli veya patlayıcı oklar gibi özel okları bile ateşleyebilir. Eğer oklar ile kültleri gizlice seçmenin bir hayranıysanız, sapan şiddetle tavsiye edilir. Aynı zamanda, ok gibi güçlü bir yer olmasa da, bir kafa vuruşu yapmak için onları kullanabildiğiniz zaman, iyi bir güldürücü, alternatif bir mühimmat olarak sınırsız bir kaya kaynağı da var.

3. SA50 “Free State”

3. SA50

Eğer ağır durma gücünü, menzili ve yarı otomatik ateş oranını dengeleyen büyük bir keskin nişancı tüfeği arıyorsanız, SA50 “Free State” önemle tavsiye edilir. Manzaraları hedeflerken küçük bir geri tepme ile sağlam bir ateş hızı sporu gibi. Ve bir baskılayıcı ile donatıldığında, düşman kamplarının kısa bir çalışmasını çok az sonuçla yapabilirsiniz.

4. M-79 “Shark Shooter”

4. M-79

Bir çatışmanın güneye gittiği ve kültler kamyonlardan ortaya çıkmaya başladığında, M-79 “Shark Shooter” bombası başlangıç için kurtarmanın hızlı bir yolunu sunuyor. Yıkıcı dağılan el bommasıyla düşman gruplarını kısa sürede çalıştırabilir ve gelen araçları kolayca çıkartabilirsiniz. Kısa bir atış menzili vardır, bu yüzden nişan alma yayının ve ileride potansiyel tehlikeler arasındaki genel mesafeyi dikkate alın. Buna ek olarak, “Shark Shooter”, güçlü silahları donatmak için diğer slotlarınızı serbest bırakarak, sidearm yuvasının yerini alır.

5. .44 Magnum “Sixer”

5. .44 Magnum

.44 Magnum “Sixer” hakkında söylenecek çok şey yok. Tek bir vuruşta düşmanları aşağı çekebilen inanılmaz derecede güçlü bir sidearm. Güçlü bir tabancaya sahip olmak iyi bir zaman gibi geliyorsa, o zaman “Çelik ve Fildişi” yi kullanmaya değer. Hızlı ve hassas olmanız koşuluyla, sizi bir yakalanmadan kurtarma garantilidir.

6. RAT4

6. RAT4

Yükünüze bir roketatar eklemek isterseniz, RAT4 sağlam bir seçimdir. Araçlara ve uçaklara kilitlenebilir, bu da roketatarları kullanmaya alışkın olmadığınızdan inanılmaz derecede kullanışlı kılar. Ayrıca, Far Cry 4’ten LK-1018’e benzer şekilde füzelerini manuel olarak da yönlendirebilirsiniz. Düşman helikopterleri ve saldırı uçaklarının daha fazla sayıda ortaya çıkmasıyla RAT4’ün daha sonra gerekli olduğu görülür.

7. AR-CL “Sharkbite”

7. AR-CL

AR-CL “Sharkbite” bir saldırı ve keskin nişancı tüfeği arasında hassas bir atış için minimum geri tepmeyi korurken yarı otomatik ateşleme yeteneğine sahip olan ince bir denge kurar. Hem keskin nişancı, hem de bir saldırı tüfeğinin etrafında yorulmaktan sıkıldıysanız, bir ekipman yuvasını boşaltmanın harika bir yolu olabilir.

8. Magnopulser

8. Magnopulser

Magnopulser, Far Cry 5’teki sınırsız cephaneye sahip olan az sayıdaki silahlardan biridir. Holland Valley’in çılgın bilim adamı Larry ile bir dizi yan görevler tamamlayarak kazanılan bu uzaylı silah, ya düşmanları buharlaştıran ya da onları (ateşlediğiniz menzile bağlı olarak) uçurarak gönderen bir enerji patlamasını ateşler. Magnopulser’ı bir kalabalığa karşı kullanmak en iyisidir, ama eğer tek bir düşmana karşı kullanmanız gerekiyorsa, onları sersemletmek ve bir yakın muharebe saldırısıyla takip etmek için ayaklarından vurmayı deneyin. Aksi halde, düşmanları anında pembe lapa haline getirmek için doğrudan menzile ateşleyin; Bununla birlikte, dikkatli olun, çünkü buharlaşmış bir vücudu yağlayamazsın. Magnopulser’ı ağır düşmanlara karşı kullanmaktan kaçının, çünkü bunları anında buharlaştıramaz.

9. Tüm Melee Silahları (Cidden)

9. Tüm Melee Silahları (Cidden)

Geçmiş oyunların aksine, Far Cry 5’deki melee (yakın dövüş) silahları inanılmaz derecede faydalıdır. Kısa menzilli hasarlı satıcılar için büyük avantajlar sağlarken, düşmanlara uzun mesafelerde büyük hasarlar oluşturmak veya onları durdurmak için de kullanılabilir. The Close Combat Mastery daha da ileri sürülen hasarı artırıyor ve The Fast and The Furious gibi performans arttırıcı ilaçların yardımıyla, yakın dövüş silahları bile daha ölümcül hale getiriliyor. Standart ateşli silahlar hoş karşılandıklarında, şüpheci olmayan kültlere kürek, yarasa ya da pipo atmaktan vazgeçemezsiniz.

Daha iyi bir estetik dokunuşa sahip bir yakın dövüş silahı arıyorsanız, yerel silah dükkanlarından birinde Optimism Shovel‘ı satın alın. Tam anlamıyla üzerine gülen yüzlü bir kürek. Görkemli.