Oynaması Ücretsiz PES 2019 Lite Geliyor

Oynaması Ücretsiz PES 2019 Lite Geliyor

Ücretsiz PES 2019 Lite

Ücretsiz PES 2019 Lite

Konami, Pro Evolution Soccer oyunlarının Lite versiyonuna 13 Aralık’ta gelecek olan PES 2019 Lite ile bir dönüş yaptığını duyurdu. Oyun, oyunculara oyunun tam bir versiyonunu sunarak, myClub moduna odaklanacaktır. PES Lite 2018‘e benzer şekilde, oynamak ücretsizdir ancak bir sürü mikro ödeme içerecektir.

Pro Evolution Soccer 2018 Lite oynadıysanız, Pro Evolution Soccer 2019‘un yaklaşan yinelemesinde neler olduğu konusunda bir fikriniz olacaktır. Aslında oyunun yeni myClub modunu içeren bir barebone versiyonu diyebiliriz. Ultimate Team-esque oyun modu, futbolun geçmiş ve günümüze sunduğu en iyi yeteneğe sahip bir takımı bir araya getirdiğini gösteriyor. Tabii ki, oyunun fragmanının gösterdiği şeye yakın olan bir takımı bir araya getirmek, biraz para harcaması gerektirecektir. Ancak hiçbir şey harcamadan da oynayabilirsiniz.

Fragman, PES 2019 Lite’ın PES 2018 için olduğu gibi gösterinin eşleşmesinin uygun olup olmayacağını onaylamıyor. Oyuncular sadece myClub’ta olmayacak, oyunun Düzenleme modundan da en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. PES‘in kişiselleştirme özelliklerinin geri kalanı gibi, PES Lite için düzenleme modu da, istediğiniz gibi görünen bir takımına sahip oluncaya kadar takım kitleri, rozetler ve stadyumlarla bir numaranızın olmasını sağlar.

Ama tabii PES 2019‘un yaklaşan Lite sürümü, fantastik bir futbol tarzı deneyimi yaratmaya yöneliyor. Öne Çıkan Oyuncular gibi mekanikleri, bir oyuncunun genel derecesini veya takımının performansına göre yeteneklerini ayarladığı için, her hafta oyuna geri dönme gerekliliği hissedeceksiniz.

PES 2019 Lite, 13 Aralık’tan itibaren ücretsiz olacaktır. Ama oyun sizin para harcamanız için size biraz baskı yapacaktır.