Oyuncu Bilgisayarlarında Mutlaka Bulunması Gereken Performans Arttırıcı 4 Program

Oyuncu Bilgisayarlarında Mutlaka Bulunması Gereken Performans Arttırıcı 4 Program

Günümüzde oyun sektöründe ki gelişmeler bilgisayar alanında da donanımsal olarak gelişmelere zemin hazırlıyor. Bunların başında daha güçlü ekran kartları daha fazla RAM’e sahip bilgisayarlar. Bu gelişmelerin de bilgisayarlara yansıması fiyat olarak aşırı fazla oluyor ve bundan en fazla etkilenen tabi ki de oyuncular oluyor. Yüksek performansta oyun oynamak isteyen oyuncular bilgisayar satın alırken maalesef çok fazla paralar döküyor. Biz de bu olaya el atarak herhangi bir bilgisayarda da oyun oynarken performansı arttırabilecek bazı programları listeleyeceğiz.

1- SMART GAME BOOSTER 4

Oyunculara performans arttırma konusunda birçok faydası olan Smart Game Booster ücretsiz bir yazılımdır. Program, bilgisayarınızın donanımsal performanslarını istatistiksel bir şekilde size raporlayan ve aynı zamanda  da oyun performansınıza direkt etki edecek iyileştirmeler yapacak bir yazılım. Eğer sizin de orta segment bir bilgisayarınız varsa size önerebileceğimiz yazılımlardan biridir.

Smart Game Booster 4 Ücretsiz İndir

2- RAZER CORTEX GAME BOOSTER

Programın önceliği bilgisayarınızın arka planın da gereksiz çalışan işlemleri sonlandırıp oyun oynadığınız anda bilgisayarınızı en üst performansa çıkarmak. Bunun yanı sıra donanımsal olarak da bilgisayarınız da birçok değişiklik yapıyor. Aynı zamanda oyun sonunda bilgisayarınızla alakalı istatistikleri de sizlere sunuyor ve oyun sonunda yaptığı değişiklileri de tekrar eski haline dönüştürüyor.

Razer Cortex Game Booster Ücretsiz İndir

3-DRIVER BOOSTER

Bilgisayarınız da donanımsal olarak bütün driver güncellemelerini bulup bunları sizlere belirten bir yazılımdır. Aynı zaman da oynadığınız oyunların da bileşenlerinin  güncellemelerini algılayıp otomatik yenileyerek performans artışı sağlar.

Driver Booster Ücretsiz İndir

4-GAME GAIN

Diğer programların mantığında çalışan Game Gain bütün ayarlamaları otomatik kendi yapıyor ve bilgisayarınızı en iyi performansa getirmeye çalışıyor. Sizin sadece yapmanız gereken işletim sisteminizi ve işlemcinizi belirtmek aynı zamanda istediğiniz performansı ayarlayabiliyorsunuz.

Game Gain Ücretsiz İndir