Oyuncular Artık Shadow Arena’da Ölüm Maçı Modunu Deneyimleyebilecek

Oyuncular Artık Shadow Arena’da Ölüm Maçı Modunu Deneyimleyebilecek

Oyun dünyasına hızlı bir giriş yapan Battle Royale oyunu Shadow Arena yeni güncellemeler ile gelişmeye devam ediyor. Bu hafta Shadow Arena’ya oyunculara farklı deneyimler yaşatacak olan Ölüm Maçı modu ekleniyor. Oyuncular hızlı maçlar sayesinde kahramanlar konusunda gelişebilecek.

Pearl Abyss bugün Shadow Arena'da 5vs5 Ölüm Maçı modunun tanıtıldığını duyurdu. Oyuncular bu fırsatı yeni bir kahraman ile oynayışını geliştirmek ve sıralama konusunda endişelenmeden takım dövüşü becerilerini geliştirmek için kullanabilecek.

Ölüm Maçı, en fazla 10 oyuncunun 2 takıma bölünerek oynadığı bir moddur. Takımlar 20 dakika içinde 30 öldürme skoru alana kadar maç devam eder. Oyuncular, HP'leri sıfıra indiğinde ölür ve 10 saniye sonra yeniden dirilebilirler. Bu yeniden dirilme bekleme süresi sırasında kahramanını başka bir kahramanla değiştirebilirler.

Ölüm Maçı modunda, oyun en az 2 oyuncu lobiye girdiğinde oyuna başlanabilir. Oyuncular, Kırmızı veya Mavi bir takıma yerleştirilir ve mavi dereceli teçhizatla birlikte 13 Beceri Puanı verilir.

Shadow Arena’ya yeni bir eşya olan “Buz El Bombası” eklendi. Buz El Bombası, yakındaki rakiplere yüksek hasar verir ve 3 saniye boyunca dondurma etkisi uygulanır. Bu yeni eşya, canavarları keserek belirli bir oranda elde edilebilir ve hareketsiz dururken istenen yöne nişan alarak fırlatılabilir.

Üstelik özel bir etkinlik olan “Şimdi Shadow Arena Oynama Zamanı!”  bir sonraki duyuruya kadar devam edecek. Oyuncular, oynadıkları Bireysel savaşların sayısına bağlı olarak büyük miktarda Gümüş Para ve Tüm Kahramanları Kullanma Kuponu gibi çeşitli ödüller alabilecekler.

Daha fazla bilgi için Shadow Arena resmi internet adresi, Discord, Facebook, YouTube, ve Twitter hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.