Oyunlarda Gizliliğiniz için En iyi VPN Uygulamaları!

Oyunlarda Gizliliğiniz için En iyi VPN Uygulamaları!

Oyunlarda Gizliliğiniz İçin En İyi VPN Uygulamaları!

World Wide Web(www), kuruluşundan bu yana pek çok kişiye her konuda yardımcı oldu, ancak gizliliği korumada pekte başaralı olamadı. Her şeyden önce en sevdiğiniz arama motorunda bir kereliğine yeni bir şey arıyorsunuz ve ertesi gün, bu ilginin izini süren reklam verenler sayesinde, yalnızca sizin için kişiselleştirilen bir reklam pankartı size gösteriliyor. 

Elbette bunun ticaret için iyi bir yol olduğunu kabul ediyoruz fakat internette gizliliğin korunmasını içeren bir yasa FCC(İletişim Başkanlığı)tarafından iptal edildiğinde artık bilgilerinizin çalınmasına ve satılması söz konusu oldu. Aynı durum oyuncular için de tehdit oluşturuyor elbette. Bunu duyan kullanıcılar ise ISS’lerin (İnternet Servis Sağlayıcıları) tarama verilerinizi toplamasına ve satmasına izin vermemek için internette gizliliği sağlayan uygulamalara başvurmaya başladı. Yani insanlar artık anonim olarak internette dolaşmak istiyor.

Genellikle bir VPN olarak adlandırılan Sanal Özel Ağ, internet iletişimini şifrelemek için bir yöntemdir ve özel bilgilerinizin ISS’nizle elde edilmesini zorlaştırır. Birçok şirket, çalışanlarının, şirketin kaynaklarına ve verisine uzaktan, örneğin evden veya seyahat ederken erişmesine ve ağlarının güvenliğini ve bütünlüğünü korumasına olanak tanıyan bir VPN kullanmaktadır. Başka bir VPN türü de, bir bireyin ağ trafiğini bir VPN tüneli üzerinden bir VPN hizmetine gönderdiği ”tüketici VPN”inidir. VPN’in olayı şu: veriler şifrelenmiş bir protokol aracılığıyla gönderiliyor; bu şekilde ISS’lerin trafiğini engelleyerek gizliliğiniz korunmuş oluyor. Şimdi diyeceksiniz ki bilgilerimi neden VPN hizmeti ile paylaşayım ya beni ISS’den daha beter ederse? İşte orada biz devreye giriyoruz ve size en güvenilir, hızlı VPN’leri söylüyoruz. İşte ‘’Oyunlarda Gizliliğinizi Sağlayacak En Güvenilir VPN Hizmetleri’’:

listemize geçmeden önce, ücretli ama Türk kullanıcıları için özel promosyonlar sunan  PureNord ve Panda vpnlenlere bir göz atmanızı tavsiye ederiz, mevcut indirimli kampanyaları bulunmakta.

ayrıca 2019 en iyi vpn programları listemizede göz atmanızı öneririz.

Oyunlarda Gizliliğiniz İçin En İyi VPN Uygulamaları!

1- VyprVPN

VyprVPN, Windows, Mac, iOS ve Android gibi çok kullanılan işletim sistemlerini desteklediği gibi DD-WRT, OpenWrt, AsusWRT, Blackberry 10, Synology NAS, Android TV gibi platformları da koruma alanına alan geniş yelpazeli bir VPN hizmetidir. Bu kapsamlı liste diğer VPN hizmetlerine göre onu bir adım öne alıyor. Şirket İsviçre merkezli, elverişli gizlilik kanunlarına sahip olan ve IP adreslerini korunması gereken kişisel bilgiler olarak gören bir şirkettir.

VyprVPN için fiyatlandırma ise, maksimum üç istemcide sınırsız veri için aylık 9,95 Dolar veya yıllık 60 Dolar. Şöyle de diyebiliriz:  maliyet açısından diğer meslektaşlarının ortasında yer alıyor. Ayrıca 5 istemciye kadar bağlayabileceğiniz, VPN bulma teknolojisini alt etmek için tasarlanan Bukalemun Protokolünü kullanan, bir bulut VPN sunucusu bulunduran ve aylık ücreti 12.95 Dolar olan bir Premium seçeneği de bulundurmakta. Ücretsiz bir sürümü de var. Üstelik şirket bu hizmeti denemeniz için üç gün içinde harcayabileceğiniz 1GB veri transferi hakkı da veriyor.

1- VyprVPN

2- Windscribe

Windscribe VPN’nin göze çarpan iki önemli özelliği var: Birincisi, yıllık bazda en pahalı hizmet ve ikincisi, sınırsız sayıda müşteriyi destekleyen tek hizmet bu; hanesinde çok kişi ile bağlanmak isteyenlerin bakması ve alması gereken elbette bu. Windscribe VPN, Windows, Mac, IOS ve Android işletim sistemlerini destekliyor. Ayrıca DD-WRT ve Tomato sistemleri için de yönlendirici desteği vardır. Windcast VPN’in, tam bir ay boyunca daha düşük bir bant genişliği ile kullanabileceğiniz bir ücretsiz deneme sürümünü de sizlere hediye ediyor.

2- Windscribe

3- TunnelBear

Kurulumu ve kullanımı en basit VPN kesinlikle TunnelBear’dır. TunnelBear VPN, her ay 500 MB’lık ücretsiz bir promosyona sahiptir. Para ile almak isterseniz de aylık 9,99 Dolara veya yıllık 49,99 Dolara alabilirsiniz. Windows, Mac, iOS ve Android de dahil olmak üzere tüm önemli platformları destekler ve Chrome ve Opera için uzantılara sahiptir. Hizmet bir yönlendiricide çalıştırmak üzere manuel olarak yapılandırılamıyor. Genel olarak, TunnelBear VPN oyun oynamak için iyi bir seçim olacaktır. Bir VPN hizmetinin korumasını isteyen, ancak teknolojide uzman olmayan kullanıcılar için de TunnelBear VPN’yi öneririz.

3- TunnelBear

4-PrivateTunnel

PrivateTunnel VPN, iyi bir VPN hizmetidir. Ücretsiz sürümü olmamasına karşın, 200 MB’lık zaman sınırlı bir deneme sürümü vardır. Bir tarayıcı uzantısı yokken, yazılımları Windows, Mac ve iOS ve Android gibi önemli platformları desteklemektedir. Buna ek olarak, açık kaynak kodlu yönlendirici yazılım olan OpenWrt platformu vasıtasıyla yönlendiricideki VPN için destek sunuyorlar. Diğer VPN’ler arasında en fazla pinge sahip olanı bu VPN’dir. Sınırsız aylık versiyonu yoktur, ancak 20GB veriyi 9.99 Dolar’a veya 100GB veriyi 19.99 Dolar’a alabilirsiniz (son kullanma tarihi yoktur). Bir de 29.99 Dolarlık yıllık versiyonu vardır ki bu seçeneği seçtiğinizde 3 farklı aygıtta kadar destek alırsınız. Bu yıllık ücretler arasında en düşük olanıdır, bilginize!

4-PrivateTunnel

5-VPN Unlimited

VPN Unlimited, ilk yedi günlük denemeden başka ücretsiz bir sürüm sunmamasına rağmen, ucuz ücretleriyle dikkat çekiyor. Yukarıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü gibi, bu VPN bağlanabileceğiniz mükemmel bir sunucu dizisi sunmaktadır.

Aylık 6.99 Dolar’lık veya 5 kişiyi desteleyen yıllık 39.99 Dolar’lık ücretlendirmeleriyle  VPN Unlimited çok hesaplı görünüyor. Ayrıca, Windows, Mac, iOS ve Android de dahil olmak üzere popüler platformları desteklemekle birlikte, Roku boxes, Apple TV, Amazon Fire TV ve Google Chromecast gibi diğer birçok cihazı da desteklemektedir. Hem DD-WRT hem de Open Wrt için yönlendirici desteği var. Üstelik Tomato yazılımı için de sınırlı destek var, ki bu da VPN Unlimited’ı geniş platform desteği için mükemmel bir seçim haline getiriyor. En düşük pingler ile oyuncuların gözbebeği bu VPN’i biz de öneriyoruz.

  • Test Ettiğimiz Diğer VPN’ler

6-SurfEasy VPN– Yüksek Ping

7-Hideman VPN-Yükleme Gecikmeleri ve Yüksek Ping

5-VPN Unlimited