Pantheon ct, Pantheon Counter, Pantheon Counterları – Pant ct, Pant Counter, Pant Counterları

Pantheon ct, Pantheon Counter, Pantheon Counterları – Pant ct, Pant Counter, Pant Counterları

Pantheon Counter

Pantheon Counter

Pantheon counter (Pantheon ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Pantheon Savaş Üstadı; Panteon olarak bilinen eşsiz savaşçı, savaşın durdurulamaz bir timsalidir. Rakkor halkının yaşadığı Targon Dağı’nın eteklerinde doğdu. Dağın hain zirvesine çıkıp layık gördükten sonra değerini kanıtladı. O, göklerdeki Savaşın Sureti’nin dünyadaki vücut bulmuş hali mertebesine ulaştı. İnsanlık dışı güç ile özdeşleşmiş olan Panteon, acımasızca Targon’un düşmanlarını arar ve arkasında sadece yığınla ceset bırakır.

Öncelikle LoL karakteri Pantheon’nun yeteneklerini hatırlayalım.

Pantheon Yetenekler

Kalkan Koruması
4 kez büyü yaptıktan ya da saldırdıktan sonra Pantheon bir sonraki gelen saldırı ya da kule saldırısını engelleyecektir.

Mızrak Atışı
Pantheon mızrağını bir rakipte fırlatır ve hasar verir.

Zeonia Kalkanı
Pantheon bir düşmana sıçrar ve kalkanıyla vurduğu düşmanı sersemletir. Saldırıyı bitirdikten sonra, Pantheon bir sonraki saldırıyı engellemek için kendini hazırlar.

Yürek Deşen
Pantheon, tüm düşmanlara zarar vermesi için önündeki alana odaklanarak 3 hızlı vuruş yapar. Pantheon ayrıca düşmanın hayati noktalarını daha da farkederek, Can değeri % 15’in altındaki düşmanlara her zaman kritik vuruş yapar.

Tepeden İnme
Pantheon gerildikten sonra kendini havaya fırlatarak hedefine sert bir iniş yapar ve bölgedeki tüm düşman birimlerine hasar verir. Etki noktasına daha yakın olan düşmanlar daha fazla hasar alır.

Pantheon Counterlar’ına (Pantheon ct) bir göz atalım.
Pant ct, Pant Counter, Pant Counterları:

Pantheon’a Karşı İyi Olan Rakipler

Pantheon'a Karşı İyi Olan Rakipler

Pantheon’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Pantheon'a Karşı Kötü Olan Rakipler