Path of Exile Sistem Gereksinimleri

Path of Exile Sistem Gereksinimleri

Path of Exile

Path of Exile

Path of Exile, Grinding Gear Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan, ücretsiz oynanabilecek çevrimiçi bir aksiyon rol yapma oyundur. Ocak 2013’te Microsoft Windows için açık beta yayınlandı ve oyun Ekim 2013’te resmen çıktı. Xbox One sürümü Ağustos 2017’de yayınlandı.

Oyuncu tek bir karakteri havai bir perspektiften denetler ve büyük açık alanlar ve yeraltı mağaraları veya zindanları keşfeder, canavarlarla savaşarak ve deneyim puanı ve ekipman elde etmek için NPC’lerden görevleri yerine getirir. Oyun Diablo serisinden, özellikle Diablo II’den çok esinlenmiştir. Merkezi kamplardan uzakta olan tüm alanlar artan yeniden oynanabilirlik için rasgele üretilir. Tek bir sunucudaki tüm oyuncular serbestçe kamplara girebilirken, kampların dışındaki oyun son derece ustalıkla izlenerek, her oyuncuyu veya partiyi serbestçe keşfetmek için ayrı bir harita oluşturuyor.

Oyuncular başlangıçta (Duelist, Marauder, Ranger, Shadow, Templar ve Witch) oynayacak altı mevcut sınıf arasından seçim yapabilirler. Son sınıf olan Scion, Act 3’ün sonlarına doğru serbest bırakılabilir ve üç özellikle aynı hizaya getirilir. Farklı sınıflar, temel özellikleriyle uyumlu olmayan becerilere yatırım yapmakla sınırlı değildir, ancak temel özellikleriyle uyumlu becerilere daha kolay erişebilirler. Öğeler rasgele çeşitli temel türlerden üretilir. Özel özellikler ve taş soketlerle donatılır. Giderek güçlü özelliklere sahip farklı nadir öğeler gelir. Bu, oyunun büyük bir bölümünü dengeli ve sinerjik ekipman bulmaya adamıştır. Beceri taşları, zırhın, silahların ve bazı tür halkaların taş prizlerine yerleştirilebilir, böylelikle onlara aktif bir beceri kazandırır. Karakter ilerledikçe ve seviyeleri yukarı çıktıkça, donanımlı beceri taşları da deneyim kazanır.

Path of Exile Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP SP3/Vista/Windows 7/8
 – İşlemci: x86-compatible 1.4GHz veya daha hızlı işlemci
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 7800 GT ya da ATI Radeon™ X1950 Pro veya daha iyi
 – DirectX: Sürüm 9.0c
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 5 GB kullanılabilir alan