PC Oyunu Olan Atom RPG, iOS İçinde Yayınlandı

PC Oyunu Olan Atom RPG, iOS İçinde Yayınlandı

 2017 yılında yalnızca bilgisayar üzerinden oynayabildiğimiz rol yapma oyunu Atom RPG, mobil sektörün gelişmesiyle birlikte iOS için de yayınlandı. Android kullanıcıları içinde yakında yayınlanması beklenen RPG tarzındaki oyun, bizleri 1986 yılına götürüyor. 

 Mobil sektörün bir hayli gelişmesiyle çoğu PC oyunlarının telefonlar için de entegre edildiğini görüyoruz. Atom Team tarafından geliştirilen Fallout ve Wasteland gibi RPG oyunlarında esinlenerek geliştirilen Atom RPG oyunu PC platformu için 28 Kasım 2017 tarihinde geliştirici ekip Atom Team tarafından yayınlandı. 

 1986 yılında nükleer savaştan kurtulan birkaç asker ile birlikte Sovyetler Birliği ve Batı Bloğu'na gönderilerek zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışacağız. Soğuk topraklarda geçecek olan maceramızda 60 saatten fazla oynanış süresi olacak. Grafiksel anlamda da iyi diyebileceğimiz Atom RPG'de toplamda 120'den farklı bölge ve 60'tan fazla düşman çeşiti bulunuyor. Birçok silah ve botun yer aldığı oyunun kaderini karşınıza çıkan çoktan seçmeli sorularla değiştirebilme imkanına sahip olacaksınız. 

 Hem mobil hem de PC platformları için ne yazıkki ücretli olan bu oyunu PC üzerinden deneyimlemek isterseniz Steam'den 24 TL'ye satın alabilirsiniz. Eğer mobilden deneme isterseniz sadece App Store üzerinden Steam fiyatının iki katı gibi bir fiyata 54.99 TL'ye sahip olabilirsiniz. Yakında Android içinde yayınlanacak olan bu oyun ne kadar fiyatla çıkacağı şimdilik belli değil.