Pearl Abyss Black Desert için BUGATTI İş Birliğini Duyurdu

Pearl Abyss Black Desert için BUGATTI İş Birliğini Duyurdu

Pearl Abyss, BUGATTI ile iş birliği yaptıklarını duyurdu. Prestijli Fransız markası tüm Black Desert dünyasında, tüm platformlarda yer alacak. Maceracılar artık özel görevler ve markalı eşyalarla bu iş birliğinin keyfini çıkarabilecekler.

pearl-abyss-black-desert-icin-bugatti-is-birligini-duyurdu-1

İş Birliği Maceracılara Eşsiz bir Deneyim Sunacak 

Black Desert X BUGATTI iş birliği, Maceracılara daha önce hiç deneyimlemedikleri özel görevler ve özel ödüller sunacak. PC ve konsol için özel görevler hem Black Desert hem de BUGATTI’yi simgeleyen bineklerle ilgili olacak. Mobilde ise, görevler Hikaye içeriği aracılığıyla erişilebilir olacak ve Maceracılardan Mavi Hayalet’in sırrını ortaya çıkarmaları istenecek.

BUGATTI fanları ve Maceracılar, görevler aracılığı ile özel olarak tasarlanmış eşyalar kazanabilirken, aynı zamanda İnci Dükkanı’ndan da çeşitli markalı eşyalar satın alabilecekler. BUGATTI markalı kıyafetler, aksesuarlar ve atlara özel eşyalar dükkanda erişilebilir olacak.

pearl-abyss-black-desert-icin-bugatti-is-birligini-duyurdu-2

 

Black Desert ve BUGATTI Bir Araya Geliyor 

BUGATTI INTERNATIONAL Genel Müdürü Wiebke Ståhl, “BUGATTI, hayallerdeki ürünlerin yaratılması söz konusu olduğunda, kendisini hiper spor otomobillerle sınırlamıyor. Bizler, hislerimizi kıyaslanamaz bir yönde harekete geçiren her şeye açığız. Ve tabii şövalyelerin, perilerin ve mucizelerin dünyasının açık şekilde büyük bir fan kitlesini kendisine çekmesi gibi, özellikle tüm platformlarında olağanüstü bir grafik kalitesi barındıran Black Desert ile bu iş birliğine de açığız. Onlar yaptıkları işte öncü oldular ve online oyun dünyasının sınırlarını aralıksız olarak zorluyorlar.” diye konuştu.

Pearl Abyss Amerika CEO’su Jeonghee Jin, “BUGATTI ile iş birliğimizi duyurmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Black Desert imtiyazlarının ve BUGATTI arabalarının kalbinde, kalite ile teknolojiye olan tutku ve saplantı vardır. Black Desert ve BUGATTI’yi özel kılan tescilli motorlarıdır. İş birliği her iki markanın da aynı hedefi belirlediğini gösteriyor: Üstün teknoloji aracılığıyla topluluklarımız için en iyi deneyimi sunabilmek.” dedi.

 

İş birliği hakkında daha fazla bilgi için fragmanı izleyebilir ve Black Desert’ın resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.