PES 2018 Demo PS4 ve Xbox One İçin Çıktı

PES 2018 Demo PS4 ve Xbox One İçin Çıktı

PES 2018’in piyasaya çıkış tarihi uzak değil, ama piyasaya çıkmadan önce oyunu oynamaya istekli iseniz, demosu PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360‘da artık mevcut. Tam oyunun aksine, platformlara göre değişiklik göstererek 4 ila 5 GB arasında alana sahip olan demo PC’de bulunmamaktadır. 

Barcelona, Liverpool, Borussia Dortmund, Inter Milan, Brezilya, Arjantin ve Almanya‘nın da bulunduğu 11 takım ile iki stadyumda oynanabilir. Stadyumlar; Dortmund’un Signal Iduna Parkı ve Barcelona’nın Camp Nou. İlginçtir, ancak demo sürümünde takımınızın taktik oluşumunu değiştiremezsiniz. 

Diğer PES 2018 haberinde yayıncı Konami geçenlerde emekli İngiliz futbol yıldızı David Beckham‘ın myClub‘da (oyunun FIFA Ultimate Team rakibi) oynanabilir bir Legend olacağını duyurdu. David Beckham onanabilir efsane listesine de eklendi. Ayrıca, daha önce Konami’ye dava açma tehdidinde bulunan Diego Maradona da listede. Anlaşmazlıklar halledildi ve Maradona şimdi önümüzdeki üç yıl için PES büyükelçisi görevi görecek. 

PES 2018, ana rakibi FIFA 18‘in yaklaşık iki hafta öncesinde 12 Eylül’de PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 ve PC için dünya çapında piyasaya çıkacak. 

PES 2018