PES 2019 Hile (Pro Evolution Soccer 2019 Hile)

PES 2019 Hile (Pro Evolution Soccer 2019 Hile)

PES 2019 Hileleri

PES 2019 Hileleri

Pro Evolution Soccer 2019 (PES 2019), Konami tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için Konami tarafından yayınlanan bir futbol simülasyon video oyunudur.

Kısaca PES 2019 futbolu taklit eden bir spor oyunudur diyebiliriz. PES 2019’un Büyülü Anlar özelliği, üstün oynanışının ön planında yer alıyor. Konami, sezon başlamadan önce gelişmiş bütçe yönetimi ve bir müzakere sistemi ile International Champions Cup’ın da eklendiğini duyurdu. Oyuncunun benzersizliğini artırmaya yardımcı olacak derinlemesine şut ve yükselen şut, kontrol döngüsü de dahil olmak üzere 11 yeni beceri özelliği eklendi. Oyuncu bireyselliğinin bir sonraki seviyeye alındığını da açıkladılar. Bunlar; oyun sırasında etki ve hareketlerde beceri ve güçlerin daha belirgin olmasıdır.

Geçen yıl tanıtılan tam vücut dokunuşu daha da geliştirilmiştir. Topun nasıl kontrol edileceği, topun daha pürüzsüz ve sürekli olarak yakalanmasına izin vererek, etraftaki duruma daha fazla bağlıdır.

PES 2019 Hileleri

PES 2019 Hilesine gelecek olursak, bunun için Cheat Table adlı bir içerik vardır. Hile Master League veya Become a Legend oyun modunda kullanılmaktadır. Oyunda Master League veya Become a Legend oyun modunda (PES 2019 – ML/BAL) oyuncu düzenlemeye izin verir. Steam‘den orijinal oyun üzerinde test edilmiştir.

Test edilen oyunun özellikleri;
Version: 1.01.00
Data Pack: 1.00

Peki PES 2019 Hilesini nasıl kullanacaksınız? Bunun için aşağıdaki adımları uygulayın.

1. “Oyuncu Düzenleme” komut dosyasını etkinleştirin
2. Oyunda Takım Yönetimine gidin -> Oyun Planı -> Düzenlemek istediğiniz oyuncunun üzerine gelin -> Oyuncu Detayları (Y)
3. Artık Cheat Engine’deki değerleri düzenleyebilirsiniz

Cheat Engine‘a sahip değilseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Cheat Engine İndir

Cheat Table’ı aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.

Yeni CT Versiyonu:
Cheat Table İndir

Tüm CT Versiyonları:
Cheat Table İndir

PES 2019 Cheat Engine

PES 2019 Cheat Engine