PES 2019 Veri Paketi 5 Güncellemesi Çıktı

PES 2019 Veri Paketi 5 Güncellemesi Çıktı

PES 2019 Data Pack 5

PES 2019 Data Pack 5

Konami, PES 2019 için yeni bir Veri Paketi güncellemesi yayınladı. PS4, Xbox One ve PC’de mevcut olan yama, bir dizi grafik değişikliği yapıyor ve bir dizi oyuncu yüzünü spor simine ekliyor.

Yeni oyuncu yüzleri arasında Radja Nainggolan, Kevin-Prince Boateng ve İlkay Gündoğan yer alıyor. Konami, daha çok “küçük grafiksel iyileştirmeler” eklerken, Samuel Umtiti, Jack Grealish, Samir Handanovic ve Ethan Ampadu da dahil olmak üzere diğer birçok oyuncu “gözden geçirilmiş yüzler” aldı.

Son olarak Data Pack 5; Schalke, Arjantin ve Kolombiya milli takımları dahil olmak üzere “birkaç” kitini güncellemektedir.

EA, FIFA‘yı geliştirmeye ve resmi lisanslar üzerinde bir tekel kurmaya devam ederken PES, London Blue ve PV White Red gibi takımlarla bile hala şaşırtmaya devam ediyor. Üst düzey ligler için lisansların eksikliği, bulaşıcı bir baskı noktası olmaya devam ediyor. Ancak PES, tüm zamanların en iyi futbol oyunlarından birini üretmek için zaten inanılmaz derecede tatmin edici bir futbol oynanışına dayanarak, sahada parlak adımlar atmaya devam ediyor.

Konami, çoklu veri paketi güncellemelerinin yayımlanmasından bu yana, oyunu geliştirmeye devam etti. Ayrıca, şimdi PES 2019’un ücretsiz bir sürümü de var. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak oyunu indirebilirsiniz.

PES 2019 İndir

Ücretsiz PES 2019 İndir

PES 2019 Veri Paketi 5

PES 2019 Veri Paketi 5

PES 2019

PES 2019