PES 2019’a Türkiye Ligi Geliyor

PES 2019’a Türkiye Ligi Geliyor

PES 2019 Türkiye Süper Ligi

PES 2019 Türkiye Süper Ligi

Konami, günden güne prestij kaybetmiş olabilir, ama anladığımız kadarıyla Türkiye‘ye ve bizim oyuncularımıza epey önem veriyorlar. Daha önce de oyunda Şükrü Saracoğlu Stadyumu‘nun olacağı belirtilmişti. Önceki yıllarda oyunların Türkçe dilinde olması konusunda da Konami ilkler arasındadır. Şimdi PES 2019 ile yeniden Türkiye’ye önem verdiklerini belirtiyorlar.

Oyunun demosunun çıkmasına bir hafta gibi kısa bir süre kaldı. Bunun hemen öncesindeki Konami’nin bu sürprizi bizleri epey sevindirdi diyebiliriz. Konami, Türkiye Süper Ligi‘nin tanıtımını da Hakan Çalhanoğlu’nun bulunacağı kapakla yapacak. Bu kapakta Hakan Çalhanoğlu milli takım forması ile olacak.

Ülkemizde PES daha çok popüler bir oyun olmuştur her zaman. Fakat son yıllarda özellikle lisans konusundaki yetersizliklerinden dolayı rakibi FIFA biraz daha ön plana çıkmaya başlamıştı. Ama görünen o ki; Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu‘nun eklenmsi, oyunun hali hazırda Türkçe olması ve şimdi de Süper Ligi’n olması PES 2019’u ülkemizde tekrar popüler yapacak gibi görünüyor. Tahminimiz Türkiye’deki bir çok oyuncu FIFA 19 yerine PES 2019’u oynamayı tercih edecektir.

PES 2019’un demosu 8 Ağustos’ta çıkcak. Oyun ise resmi olarak 28 Ağustos 2018 tarihinde PC, Xbox One ve PS4 için piyasaya çıkacak.