Playstation Oyuncu Kutlaması Etkinliği Başladı

Playstation Oyuncu Kutlaması Etkinliği Başladı

   Son zamanlarda Playstation 5 ve aldığı kararların haberleriyle sık sık gündeme gelen Sony, oyuncuları memnun edecek bir etkinlik yapacağını duyurdu. Playstation’ın resmi blog sayfasından yapılan duyuru da yeni bir oyuncu etkinliği düzenleneceği açıklandı. Yalnızca Playstation 4 kullanıcılarının katılabileceği Playstation Oyun Kutlaması etkinliğine katılacak olan tüm oyuncular çeşitli kategorilerle değerlendirilecek. Bu kategoriler ise oyuncuların kupa sayıları ve etkinlik boyunca ulaşılan hedeflerin göstergeleri olacak.

   Playstation Blog sayfası üzerinden duyurulan Playstation Oyuncu Kutlaması etkinliğine katılan oyuncular, sistem tarafından belirtilen oyunları oynayarak belirlenen kupaları kazanacaklar. Ödül olarak verilecek bu kupaları elde etmek isteyen oyuncuların ise en az bir saat oyun oynaması gerekecek. Playstation’ın düzenlediği bu etkinliğe katılacak oyuncuların asıl amacı toplam kupa sayılarını oldukça fazla tutmak olacak. Bunun yanı sıra oyuncuların kazandığı her 6 kupa’da oyuncuların ulaşabileceği bir hedefe eşit olacak. Etkinlik boyunca çok oyunculu modlarda aktif olarak oyun oynayan kullanıcılar ise diğer mod oyuncularının aksine iki kat kupa ile ödüllendirilecek. 

  

     Playstation bu etkinlik sonucunda oyunculara birçok ödül dağıtacak. Oyuncu Kutlaması etkinliğinde başarılı olan oyunculara, özel tasarım Playstation temaları, Playstation Platinum Trophy kit, PSN avatarları ve 100 dolar değerinde olan Playstation Store kuponları ile ödüllendirilecekler.

   15 Mart 2020 tarihinde sona erecek olan Playstation Oyuncu Kutlama etkinliğine katılım başladı. Eğer sizde bu etkinliğe katılmak istiyorsanız, Playstation’ın resmi web sitesinde bulunan etkinlik sayfasından PSN kimliklerinizle kayıt olabilirsiniz.