PlayStation Spartacus, Önümüzdeki Hafta Tanıtılacak

PlayStation Spartacus, Önümüzdeki Hafta Tanıtılacak

Geçen yıl PlayStation'a ait yeni bir hizmet türü olan PlayStation Spartacus'un ilk söylentileri ortaya çıktı, bu hizmetin neleri kapsadığı merak konusu olmaya başlıyor. Şu ana kadar hizmet hakkında çok fazla bilgi bulunmazken Playstation Spartacus hakkında çok fazla söylenti ortaya çıktı. 

Yapılan açıklamalara göre PlayStation'un yeni hizmetinin önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. Peki açıklamalar geröekleşmeden önce PlayStation Spartacus hakkında bilinenler şimdilik neler yazımızın devamından takip edebilirsiniz. 

Bloomberg'e göre; şirketin ileriye dönük stratejisi, platformu son birkaç yılda bir dizi başarılı oyunla tanıtmak. Çeşitli programları ve katalogları tek bir ekosistemde birleştirmek. Görünüşe göre, Jason Schreier bu bilgiyi Japon şirketle bağlantılı isimsiz kaynaklar aracılığıyla doğruladı. PlayStation Spartacus aslında PlayStation Now ve PlayStation Plus hizmetlerini birleştirecek bir proje olacağını söyleyebiliriz. 

Konu hakkında fikri olmayan oyunseverler için bahsetmek gerekirse, kullanıcıların belirli bir kütüphaneden oyun oynamasına yardımcı olan PlayStation Now, yeni çıkan oyunları PS2, PS3 ve PS4'e uyumlu hale getiriyor.  

PlayStation Plus ise PlayStation üzerinden online oyun oynamak isteyen oyuncular için gerekli hizmetleri sağlıyor. Firma aynı zamanda PS Plus kullanıcılarına ücretsiz oyunları ve kayıtlı oyunları indirmeleri için ayda 100 GB bulut depolama alanı sunuyor. Ortalıkta dolaşan söylentilere göre PlayStation Spartacus, iki hizmeti tek bir hizmette birleştirecek.