PlayStation VR2 Kulaklık Tasarımı Ortaya Çıktı

PlayStation VR2 Kulaklık Tasarımı Ortaya Çıktı

Sony, PSVR2 Sense denetleyicileri için güncellenmiş bir tasarımla birlikte PlayStation VR2 kulaklığının tasarımını açıkladı.

Platform deneyiminden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Hideki Nishino, bir blog yazısında pürüzsüz , kavisli, siyah üzerine beyaz tasarımın mevcut PlayStation VR modelinden daha ince ve biraz daha hafif olduğunu belirtti.

Nishino ayrıca, tasarımına lenslerin buğulanmasını önlemeye yardımcı olacak bir soğutma deliği eklemeyi başardığını gururla açıklayan kıdemli sanat yönetmeni Yujin Morisawa'dan bir not paylaştı.

Kontrolörlerin ve başlığın tasarımındaki dairesel “küre” motifi, oyuncuların sanal gerçeklikte deneyimledikleri 360 derecelik görünümü uyandırmayı amaçlıyor.

Kulaklık, ayarlanabilir kapsamın yanı sıra orijinal PSVR ile tek, basit ayarlanabilir kafa bandını paylaşıyor. Kullanıcıların gözleri arasındaki lens mesafesini ve çok önemli havalandırma deliğini eşleştirmelerine yardımcı olacak yeni bir ayar kadranı var. PS5'te olduğu gibi, bazı yüzeyler binlerce küçük PlayStation sembolüyle dokulu.

Ocak ayında duyurulduğu üzere PSVR2 , göz izleme, içten dışa kamera izleme (bu nedenle bir PlayStation Kamerasına gerek yok), başlığın kendisinden dokunsal geri bildirim için bir motor, göz başına 2000×2040 çözünürlüğe sahip 4K HDR ekran ve tek bir PS5 konsoluna kablo bağlantısı bulunduruyor. PSVR2 için duyurulan bir oyun var: Guerrilla Games'in macera serisinin bir VR uzantısı olan Horizon Call of the Mountain. PSVR2 için henüz net bir çıkış tarihi bulunmuyor.