Pokemon Go: 4. Nesil Pokemon Artık Mevcut

Pokemon Go: 4. Nesil Pokemon Artık Mevcut

4. Nesil Pokemon

4. Nesil Pokemon

Pokemon Go‘ya yeni bir Pokemon nesli geldi. Oyunun son güncellemesini takiben, geliştirici Niantic geçen hafta cihazlara dağıtmaya başladı. Diamond, Pearl ve Platinum’dan Sinnoh bölgesinde orijinal olarak tanıtılan pek çok Pokemon, vahşi bir şekilde ortaya çıkmaya başladı ve yakalamanız için size yeni bir cep canavarları listesi veriyor.

4. Nesil Pokemon‘un gelişini tanıtmak için Pokemon Company, yeni eklenen canavarların bazılarını içeren yeni bir fragmanı paylaştı. Geçen hafta piyasaya sürülen kısa video gibi, bu fragman da doğal ortamlarında yeni Pokemon’u gösteriyor; kutup sularında Piplup’u yüzerken ve Pikachu’yu, 4. Nesil gülünç derecede sevimli bir elektrikli kemirgen Pachirisu’yu orman yolunda takip ederken görebilirsiniz. Videoya göz atabilirsiniz.

3. Nesil Pokemon‘da olduğu gibi, Niantic Sinnoh canavarlarını dalgalar halinde Pokemon Go’ya taşıyacak, böylece hepsini hemen yakalayamayacaksınız. 4. Nesil, 107 Pokemon’u seriye ekledi. Bidoof ve Kricketot gibi Pokemonlar ile birlikte vahşi doğada Turtwig, Chimchar ve Piplup’u bulabilirsiniz.

4. Nesil, Electabuzz, Magmar, Tangela, Lickitung ve diğerleri gibi birçok eski Pokemon için bir dizi yeni evrim geçirmiş formları tanıtmak için de önemliydi. Eevee benzer şekilde iki yeni evrimi de aldı: Buz tipi Glaceon ve Bitki tipi Leafeon. Dördüncü nesil uzun bir yeni Legendary Pokemon listesi de ekledi. Bunlardan biri, Giratina, en son fragmanın sonunda gösterildi.