Pokemon Go Daha Fazla 4. Nesil Pokemon Ekliyor

Pokemon Go Daha Fazla 4. Nesil Pokemon Ekliyor

Pokemon Go

Pokemon Go

Palkia’nın bu haftanın başlarında Raid Battles’a gelmesinden sonra, birkaç yeni Pokemon, Pokemon Go‘da görünmeye başladı. Niantic, serinin dördüncü nesil oyunlarından Diamond ve Pearl’den, birkaç yeni geliştirilen form ve bebek Pokemon da dahil olmak üzere, mobil oyuna bir kaç canavar daha getirdi.

Eğer bir Sinnoh Taşınız varsa, şimdi Lickitung, Tangela, Aipom ve Yanma’yı kendi evrimlerine dönüştürebilirsiniz: Lickilicky, Tangrowth, Ambipom ve Yanmega. Ayrıca, erkek Kirlia, Psişik/Dövüş Pokemon Gallade’ye dönüştürülebilirken, dişi Snorunt ise Froslass’a dönüştürülebilir.

Bir kaç yeni canavar da vahşi doğada bulunabilir. Şimdi, Combee, Glameow ve fosil Pokemon Shieldon ve Cranidos ile sahaya çıkma şansınız olacak. Happiny, Mime Jr. ve Bonsly; sırasıyla Chansey, Bay Mime ve Sudowoodo’nun bebek formları artık belirli Yumurtalardan çıkma şansına sahipler.

Yeni Pokemon ile birlikte Niantic, Raid Battles’da bazı önemli değişiklikler yaptı. Resmi Pokemon Go web sitesinde ayrıntılı olarak açıklananlara göre, Raid patronları artık “geçen yıl diğer Pokemon saldırılarına verilen bazı hasar artışlarını telafi etmek için” daha fazla HP’ye sahip olacaklar. Niantic ayrıca Trainer Battles’da çeşitli hareketler için denge değişiklikleri yaptı ve bazı Pokemonlar şimdi yeni saldırılar öğrenebilecek.

Belirtilen Efsanevi Pokemon Palkia, 28 Şubat’a kadar Raid Battles’da görünecek. Bu arada, bir sonraki Pokemon Go Community Day’in 16 Şubat Cumartesi günü gerçekleşmesi planlanıyor. Öne çıkan Pokemon ise bu ay Swinub olacak.