Pokemon Go Meltan’ı Ekliyor

Pokemon Go Meltan’ı Ekliyor

Pokemon Go Meltan

Pokemon Go Meltan

Resmi Pokemon YouTube kanalında yayınlanan yeni bir videoda, popüler mobil oyun Pokemon Go’nun ilk özel canavarını Meltan ile alacağını açıkladı. Pokemon bankasını yeni canavarlarla doldurmak isteyenler için Meltan’ın mobil oyundan Nintendo Switch‘te olacak olan Pokemon: Let’s Go Pikachu! ve Pokemon: Let’s Go Eevee!’ ye aktarılacağı zamanlanmış bir dönem olacak. Oyuna girdikten sonra, muhtemelen Pokemon bankanıza aktarılabilir.

Pokemon Company, geçmişte etkinliklerle sınırlı sayıda Pokemon yayınladı. Ancak bu, yeni bir yaratığın ana hat dışı bir oyundan oyunculara ilk kez tanıtılacağı zamandır. Pokemon Go oyuncuları geçen ay Dittos‘un Meltan’a dönüştüğünü fark ettiler.

Meltan‘ın rekabetçi bir oyun için ne kadar uygun olacağı belli değil. Fakat Meltan’ın efsanevi bir Pokemon olduğunu düşünürsek, taban statüsü toplamının 600’ün üzerinde olması, yani ortalamaların üzerinde olması muhtemeldir. Aynı zamanda oyuncuların doğru olanı bulmak için birden fazla Meltan yakalaması gerekecektir. Ve Pokemon Go’da bir Meltan bulunursa, bir meydan okuma olduğunu kanıtlanır. Rekabetçi oyuncular için vahşice olabilir.

Meltan’ın kendisi çelik Pokemon’dur ve bir altıgen somun, yeni bir tür olarak sınıflandırılmıştır. Vücut sıvı metalden yapılmış ve şekli sıvıdır. Meltan, dış kaynaklardan emdiği metali kullanarak elektrik üretir.

Pokemon: Let’s Go Pikachu! ve Pokemon: Let’s Go Eevee! ise Nintendo Switch’de 16 Kasım’da çıkacak.