Pokemon Go Yeni Efsanevi Pokemon Artık Yakalanabiliyor

Pokemon Go Yeni Efsanevi Pokemon Artık Yakalanabiliyor

Pokemon Go Moltres

Pokemon Go Moltres

Yeni Pokemon Zapdos Ne Zaman Gelecek?

Önceki iki Efsanevi Pokemon‘da olduğu gibi (Lugia ve Articuno) Moltres, Raid Battles‘da görünecek. Oyuncular güçlü Ateş türünü almak için bir araya gelmek zorunda kalacaklar ve sadece yenilgiye uğradıklarında onu yakalamak için bir fırsatları olacak. 

Moltres takımlarına eklemeyi umut edenler, hızlı bir şekilde hareket etmek zorunda kalacaklar, çünkü Pokemon sadece 7 Ağustos tarihine kadar oyunda mevcut olacak. Bir sonraki efsanevi canavar Zapdos ise, 7-14 Ağustos tarihleri ​​arasında Raid Savaşlarında görülmeye başlayacak. Ho-Oh ‘nin gelecekte gelmesi bekleniyor, ancak geliştirici Niantic ne zaman olacağını açıklamadı. 

Niantic geçtiğimiz günlerde Team Instinct’in lideri Spark’ın geri gelmesini sağlayan Pokemon Go güncellemesi yayınlamıştı.  Geliştirici ayrıca , geçen yaz Chicago’da açılan Pokemon Go Fest olayını takiben, bu yaz Avrupa’da gerçekleşmesi planlanan ve yaklaşmakta olan Safari Zone (Safari Bölgesi) canlı etkinliklerini erteledi. Niantic konuyla ilgili özür diledi ve katılımcılara geri ödeme teklifinde bulundu ancak bazıları seyahat masraflarını da geri ödemeleri için geliştiriciye dava açtı. 

Pokemon Go – Efsanevi Pokemonlar