Pokemon Go’nun Efsanevi Kuşları Sınırlı Bir Süre için Geri Dönüyor

Pokemon Go’nun Efsanevi Kuşları Sınırlı Bir Süre için Geri Dönüyor

Pokemon Go

Pokemon Go

Ultra Bonus Etkinliği şimdi Pokemon Go’da başlıyor ve Gen I Pokemon’un bir akınını da beraberinde getiriyor. Sınırlı bir süre için, başlangıçta Kanto bölgesinde bulunan Pokemon vahşi doğada daha sık görünecektir. Ancak hepsi bu kadar değil; Üç Efsanevi kuş olan Articuno, Zapdos ve Moltres de oyuna geri döndüler ancak sadece birkaç günlüğüne.

Şuandan 20 Eylül’e kadar, Raid Battles’daki üç Efsanevi kuşla savaşma şansınız olacak. Üçü mevcutken, Raid Battles’in süresi 90 dakikaya uzatıldı. Size savaşmak ve onları yakalamak için ekstra zaman kazandırdı. Niantic, her Efsanevi’nin Parlak versiyonlarına girme şansınız olduğunu da söylüyor.

Bunun da ötesinde, daha önce bölgeye özel Pokemon‘lara da sahip olabileceksiniz. 30 Eylül’e kadar, 7 km’lik Eggs’ten Farfetch’d, Kangaskhan, Mr. Mime ve Tauros’u tarama şansınız olacak. Bahsi geçen bu Pokemonların her biri tipik olarak sadece dünyanın belirli bir bölümünde kullanılabilir ve bu da birçok oyuncunun bunları koleksiyonlarına eklemelerini sağlar.

Aynı gün Articuno, Zapdos ve Moltres, Raid Battles’tan ayrılacaklar, başka bir Gen I Efsanevi olan Mewtwo, onların yerini alacak. Bu, Psişik tipin Pokemon Go‘daki ilk görünüşü değil, fakat şimdiye kadar sadece davetli EX Raid’lerle mümkün olmuştu. Bu, Mewtwo’nun normal Raid Battles’da ilk kez kullanacağını ve sonunda bir tanesini yakalamanın çok daha kolay olmasını sağlıyor. 23 Ekim’e kadar Raid Battles’da görünecek.

Ultra Bonus Etkinliği’nin bir parçası olmasa da, oyuncuların 20 Eylül’de oyundan ayrılması planlanan farklı bir Efsanevi Pokemon olan Regirock’u yakalamak için sadece birkaç gün daha var. Pokemon Go’nun bir sonraki Topluluk Günü etkinliği, 22 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek.