Pokemon Go’nun Topluluk Günü Şubat 2019 için Açıklandı

Pokemon Go’nun Topluluk Günü Şubat 2019 için Açıklandı

Pokemon Go Topluluk Günü

Pokemon Go Topluluk Günü

Şubat neredeyse geldi, yani başka bir Pokemon Go Topluluk Günü zamanı. Niantic şimdi 16 Şubat Cumartesi günü gerçekleşmesi planlanan önümüzdeki ayki etkinliğin ilk ayrıntılarını paylaştı ve başka bir 2. Nesil Pokemon‘u: Buz ve Yer Tipi Swinub‘u içerecek.

Etkinlik boyunca, Swinub normalde olduğundan çok daha fazla vahşi doğada ortaya çıkacaktır. Niantic bunun ne olacağını henüz onaylamamasına rağmen önceki Topluluk Günlerine dayanarak, oyuncular etkinlik sırasında Parlak bir Swinub ile karşılaşma şansına sahip olacaklar ve final formuna dönüşen herhangi bir Swinub (Mamoswine) Topluluk Günü sona erdikten bir saat sonra özel bir hareket öğrenecek.

Mamoswine, ilk Pokemon serisinin dördüncü nesil oyunlarında tanıtılan birçok yeni geliştirilen formdan biriydi, bu yüzden Go’da almak için, mobil oyunda yeni bir evrim maddesi olan bir Sinnoh Taşına ihtiyacınız olacak. Bunların elde edilmesinin yollarından biri Trainer Battles’tan geçiyor ve Topluluk Günü boyunca Niantic, diğer oyunculara karşı oynayarak beş Sinnoh Taşı kazanma şansınız olduğunu söylüyor. Ayrıca Topluluk Günü hafta sonu boyunca Trainer Battles’dan günde beş ödül alacaksınız.

Bunun üzerine, Şubat ayının Topluluk Günü boyunca Pokemon’u yakalamak için normalde Stardust miktarını üçe katlayacaksınız. Son olarak, etkinlik sırasında kullandığınız Lure Modülleri de normal 30 dakikalık süreleri yerine üç saat boyunca aktif kalacaktır. Pokemon Go web sitesinde etkinlik hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Her zamanki gibi, Şubat ayının Topluluk Günü sadece üç saat sürecek ve nerede yaşadığınıza bağlı olarak farklı zamanlarda gerçekleşecek. Her bölgenin saatlerini aşağıda bulabilirsiniz.

Pokemon Go Şubat 2019 Topluluk Gün Saatleri

Amerika ve Grönland
11:00 – 14:00
14:00 – 17:00

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika
10:00 – 13:00

Asya-Pasifik
12:00 – 15:00