Pokemon: Let’s Go Pikachu ve Eevee Mega Evolutions’ı Geri Getiriyor

Pokemon: Let’s Go Pikachu ve Eevee Mega Evolutions’ı Geri Getiriyor

Let’s Go, Pikachu ve Let’s Go, Eevee

Let's Go, Pikachu ve Let's Go, Eevee

Alolan formları Pokemon: Let’s Go, Pikachu ve Let’s Go, Eevee‘de bulunan tek Pokemon varyantı olmayacak. CoroCoro dergisinin son sayısı, önümüzdeki Nintendo Switch oyunlarının Pokemon X ve Y’de sunulan güçlü dönüşümler olan Mega Evolutions’a da sahip olacağını ortaya çıkardı.

Ayrıntılar şu anda çok az, ama göründüğü kadarıyla Mega Evolutions, X ve Y ve onların takipleri olan Pokemon Sun ve Moon‘da olduğu gibi aynı işlevi görecek. Bu oyunlarda, oyuncuların bir Mega Stone’u karşılık gelen bir Pokemon’a donatması gerekir. Bu, her savaşta bir kez Mega Evolve’e izin verecek. Yeni bir görünüme bürünerek, Mega Evolving genellikle Pokemon’un tipini değiştirir ve ona önemli bir güç artışı sağlar.

CoroCoro, orijinal üç başlangıç Pokemonun; Venusaur, Charizard ve Blastoise’in Let’s Go oyunlarında Mega Evolve’a sahip olabileceğini gösteriyor. Bu muhtemelen Pidgeot, Alakazam ve Gengar gibi Mega Evolving yeteneğine sahip diğer 1. Nesil Pokemonlarına uzanacak olsa da, henüz doğrulanmamıştır. Ayrıca, Let’s Go oyunlarının seriye yeni bir Mega Evolutions tanıttığı görülecektir.

Ek olarak, CoroCoro’nun yeni sayısı Vermilion Şehri’nin Gym Liderliği olan Surge’in ilk görüntülerini paylaştı. Sadece animede olduğu gibi Raichu’yla birlikte savaşırken görülebilir. Dergi ayrıca Rocket Takımı’ndan Jessie ve James geri dönmesine bir bakış atıyor. Bu kez ikili oyuncular çifte savaşa meydan okuyormuş gibi görünüyor.

Let’s Go, Pikachu and Let’s Go, Eevee Nintendo Switch için 16 Kasım’da çıkacak. Oyunlar Mythical Pokemon Mew ile birlikte Poke Ball Plus adlı Poke Topu şeklinde bir denetleyici ile birlikte çıkacak.