Pokemon Masters Yeni Bir Dönüm Noktasını Geride Bıraktı

Pokemon Masters Yeni Bir Dönüm Noktasını Geride Bıraktı

Pokemon Masters 10 Milyon İndirmeye Ulaştı

Pokemon Masters 10 Milyon İndirmeye Ulaştı

DeNA’nın yeni Pokemon mobil oyunu Pokemon Masters, resmi olarak geçen hafta iOS ve Android‘e geldi. Oyun güçlü bir başlangıç yaptı. Mobil analitik şirketi Sensor Tower, piyasaya sürülmesinin ardından Masters’ın, 27 ülkede 1 numaralı ücretsiz App Store oyunu olduğunu bildirdi ve şimdi The Pokemon Company, oyunun etkileyici bir dönüm noktasına ulaştığını onayladı.

Resmi Pokemon Masters Twitter hesabı, oyunun sadece dört günde dünya çapında 10 milyon indirmeye ulaştığını ortaya koydu. Karşılaştırma açısından bakarsak, Niantic’in popüler oyunu Pokemon Go bir hafta içinde bu dönüm noktasına ulaşmıştı. Ancak bu oyun başlangıçta yalnızca ABD, Avustralya ve Yeni Zelanda’da bulunabiliyordu, bu yüzden Masters daha baştan çok daha geniş bir kitleye ulaşma avantajına sahipti.

Diğer Pokemon Masters haberlerine bakarsak, oyunun ilk hikaye etkinliği devam ediyor. Bu etkinlikler periyodik olarak gerçekleşecek ve belirli Sync Pairs’e odaklanacaktır. İlk hikaye etkinliği Reach for the Top olarak adlandırılır ve Kanto bölgesinden diğer eğitmenleri alırken sizi Blue ve Pidgeot ile birleştirir. Etkinlik ile karşılaşmak için, Blue ve Pidgeot Sync Pair Scout’ta yer alıyor. Reach for the Top etkinliği 29 Eylül’e kadar sürecek.

Pokemon Masters, ünlü Pokemon eğitmenlerinin bir Pokemon Masters League turnuvası için bir araya geldiği Pasio adlı bir ada bölgesinde kuruludur. Çoğu geleneksel Pokemon oyununun aksine, kendi Pokemon’unuzu Masters’da yakalayamazsınız; bunun yerine, diğer Sync Pairs’i işe alırsınız ve üçe üç gerçek zamanlı savaşa katılmak için onlarla takımlar kurarsınız.