Pokemon Quest iOS ve Android Yayın Tarihi Açıklandı

Pokemon Quest iOS ve Android Yayın Tarihi Açıklandı

Pokemon Quest

Pokemon Quest

Pokemon spin-off oyunu Pokemon Quest’in şimdi bir mobil sürüm tarihi var. “ücretsiz-başlangıç” aksiyon-RPG ilk olarak 30 Mayıs’ta Nintendo Switch’de duyuruldu. 27 Haziran’da iOS ve Android’de yayınlanacak.

Pokemon Quest’de, diğer Pokemonlarla savaştıkları ve kaynakları topladıkları çoğu otomatik görevleri üstlenmek için üç Pokemon’un partilerini kuruyorsunuz. Daha sonra, ana kampınıza daha fazla Pokemon çekmek için ganimet kullanın, burada onlara arkadaş olabilirsiniz, onları güçlendirebilirsiniz ve takımınıza takas edebilirsiniz. Switch’de, oyun dokunmatik ekran kontrollerini kullanır, yani mobilde de çok benzer şekilde oynanması gerektiği anlamına gelir. Bununla birlikte, bir versiyondaki veriler diğerine aktarılmaz.

Pokemon Quest bloklu bir sanat stiline sahiptir ve sadece birinci nesil Pokemon içerir. Bu ana seri geliştiricisi Game Freak tarafından yapılan ilk Pokemon spin-off’dur. Oyunun resmi sitesine göre, ön kayıt şu anda mevcut, ancak şu anda bunun nasıl çalıştığına dair bir ayrıntı yok.

Diğer Pokemon haberlerinde Pokemon Let’s Go Pikachu ve Let’s Go Eevee kısa süre önce açıklandı. Pokemon Yellow’a dayanan ve Pokemon Go ile uyumlu olan bu oyunlar Kasım ayında çıkacak.