Pokemon Rumble Rush iOS’ta Çıktı

Pokemon Rumble Rush iOS’ta Çıktı

Pokemon Rumble Rush iOS

Pokemon Rumble Rush iOS

Pokemon Company, iOS‘ta bir başka ücretsiz Pokemon oyunu piyasaya sürdü. Pokemon Rumble Rush, Mayıs ayında belirli bölgelerde Android için piyasaya sürüldükten sonra artık Apple cihazlarda kullanılabilir.

Rumble Rush‘da, güçlü ve nadir Pokemon için bir dizi ada araştırıyor ve ekrana dokunarak savaşıyorsunuz. Adalar, her iki haftada bir değişecek ve sizi yeni canavarlar keşfetmeye ve arama yapmaya teşvik edecek. Tamamlama aşamaları, kadrolarınızı yükseltmek için kullanabileceğiniz cevherleri elde edecek ve partinizi yeterince güçlendirdikten sonra, zorlu rakiplerinize meydan okumak için Super Boss Rush moduna geçebiliceksiniz.

F2P oyunu 1 ile 25 dolar arasında değişen mikro ödemeler sunar. Bunların çoğu, oyun içi para birimi olan farklı miktarlarda Diamonds’dır, ama aynı zamanda farklı tiplerde güçlendirici satan birkaç paket de vardır. Bunlar arasında Starter Set (4 $), Plenty of Pokemon Set (4 $) ve Really Refining Set (6 $) gibi paketler satın alınabilir.

Pokemon Masters adı verilen bir başka Pokemon mobil oyununun da yakında piyasaya çıkacak. Bu oyun, üç ünlü antrenörün takımlarını ve Pokemon’u birbirleri ile karşı karşıya getirecek.