Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon için İki Yeni Efsanevi Pokemon

Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon için İki Yeni Efsanevi Pokemon

Nintendo, henüz iki yeni Pokemon hakkında pek çok detayı açıklamadı, ancak önceki Ultra Beast’lar de ilk olarak şimdiye kadar sadece kod isimleriyle açıklandı. UB-Burst bir palyaçoyu anımsatıyor ve yalnızca Ultra Sun’da görülüyor, UB-Assembly bir kuleye benzemekle birlikte Ultra Moon’a özel olacak. Aşağıdaki iki yeni Pokemonu görebilirsiniz.

Yeni Efsanevi Pokemon

Yeni Efsanevi Pokemon

Efsanevi Necrozma, Ultra Sun ve Ultra Moon‘da da daha büyük bir rol oynayacak. Oynadığınız versiyona bağlı olarak, Prism Pokemon maskotu Pokemon Solgaleo ve Lunala’yı devralır; Ultra Sun’da Solgaleo ile birleşerek Dusk Mane Necrozma olurken, Ultra Moon’da Dawn Wings Necrozma olmak için Lunala’ya sahip olur.

Nintendo, ayrıca Lycanroc için yeni bir hareket de ortaya koydu. Kurt Pokemon, Splintered Stormshards adlı yepyeni bir Z-hareketini açığa çıkarabilir. Bu güç Rock tipi bir saldırıdır. Her üç Lycanroc formu tarafından da kullanılabilir ve hasar vermenin yanı sıra araziyi de ortadan kaldıracaktır. 10 Ocak’tan önce oyunun birer kopyasını satın alanlar yalnızca Dusk Formu Lycanroc’a dönüşebilen özel bir Rockruff alacaklar. Rockruff her versiyonda farklı bir saldırı yapabilecek. Ultra Sun’de Fire Fang’ı öğreneceğiz, Ultra Moon’da ise Thunder Fang’la birlikte olacaksınız. 

Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon, 3DS için 17 Kasım’da piyasaya çıkacak. Nintendo, gelmeden iki hafta önce, Kasım 3’te özel bir Poke Ball temalı Yeni 2DS XL yayınlayacak. Bu arada, 3DS Eshop’tan Pokemon Gold veya Silver satın alan oyuncular Mythical Pokemon Celebi‘yi Sun, Moon, Ultra Sun veya Ultra Moon‘da ücretsiz hediye olarak alabilecekler.