Project Cars 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Project Cars 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Project Cars 2 Ne Zaman Çıkacak?

Mad Studios ve Bandai Namco, bugün Project Cars 2’nin yalnızca birkaç ay içinde bilgisayar ortamına geleceğini duyurdular. Kesin bir tarih söylemek gerekirse 22 Eylül diyebiliriz. Bu arada göz atabileceğimiz E3 Özel fragmanı da yayınlandı. Dikkat edin arabalar ağzınızın suyunu akıtmasın.

Fragman, alışılagelen bir şekilde bir sürü güzel araba içeriyor. Peki ama bu serinin özelliği ne diye sorarsanız: Oyuncuların, motorsporları tarihi boyunca farklı otomobil sınıflarında rekabet edebilecekleri çok sınıflı bir aksiyon var.

“İster spor arabaların, ister modern prototiplerin veya GT3’ün altın çağından gelen simgesel otomobilleri olsun, tüm araba sınıfları tek veya şampiyona modunda birlikte yarışabilmekte; çünkü Project CARS 2, sürücünün konumunu sadece genel olarak değil aynı zamanda sınıfında da değerlendirir. Yarış arabalarıyla yarışa başlayacak ve en gösterişli otomobillerde dünya çapında turnuvalara kadar yolunuzu sürdürecek bir kariyer modu bekleyin. “Kontrol ve hissiyat” geliştirmeyi vaat eden yeni bir yol kavrayış ve kayma fizik sistemi var. 

Project Cars 2, 22 Eylül’de tüm platformlarda aynı anda piyasaya sürülecek.