Prototype 2 Sistem Gereksinimleri

Prototype 2 Sistem Gereksinimleri

Prototype 2

Prototype 2

Prototip 2, 2012 açık dünya aksiyon-macera video oyunudur. Kanada stüdyosu Radical Entertainment tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan, 2009 Prototype oyununun devamı niteliğindedir.

Oyun, Blacklight virüsünü yok etme görevine devam ederken yeni bir kahraman, James Heller’ı içerir. Heller, ailesinin Blacklight virüsü salgını sırasında öldürülmesinden sonra, orijinal Prototype’ın kahramanı Alex Mercer’i öldürmek ister.

James Heller, onları tüketerek başkalarının kimliklerini ve hatıralarını değiştirebilir ve üstlenebilir. Bu oyunda insanların kimliklerini almak ve onları şekillendirmek daha taktik hale geldi. Blackwatch’un Sarı Bölge’deki hareketleri nedeniyle, eğer oyuncu bir asker rolü üstlenirse, insanlar ona hiçbir şey yapmak istemediğini gösterecek şekilde tepki vereceklerdir. Radikallerin oyuncuya baskı yapmadığından emin olmak için Radical bir kaçma sistemi ve yeni, daha gerçekçi yapay zeka oluşturuldu. Heller, Gatling topunu bir tanktan söküp düşmanlara karşı kullanmak gibi, oyunda silahları kullanabilecek. Heller aynı zamanda şüphesiz insan düşmanlarına gizlice yaklaşabilir, Blacklight virüsünü enjekte ederek onları muhteşem şekilde havaya uçurmak için “BioBomb” a çevirebilir. Heller ayrıca insanüstü bir güce ve çevikliğe, hasara karşı sağlamlığa, uçuşa yakın sıçramaya ve kaymaya, sonsuz dayanıklılığa, artan hıza ve sonar duyuma sahiptir. Sonar, büyük bir kalabalığa bakmak yerine oyuncu bulmasını kolaylaştıran bir ortamın temel özelliklerini vurgulayan yeni bir yeteneği içerir.

Prototype 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7
 – İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.6GHz, AMD Phenom X3 8750
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: 512 MB RAM ile NVIDIA GeForce 8800 GT, 512 MB RAM ile ATI Radeon HD 4850
 – Depolama: 10 GB
 – DirectX: Sürüm 9.0C
 – Ses: DirectX 9 uyumlu ses kartı

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7
 – İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.7 GHz veya daha iyisi, AMD Phenom II X4 3 GHz veya daha iyisi
 – Bellek: 4 GB
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB) veya daha iyisi, ATI Radeon HD 5850 (1GB) veya daha iyisi