PS Plus 10. Yılına Özel Yeni Tema Yayınladı

PS Plus 10. Yılına Özel Yeni Tema Yayınladı

PlayStation Plus, Sony oyun istasyonunun hayranlarına birçok ikramiye sunan bir üyelik hizmetidir. Amazon Prime gibi, Playstation Plus üyeleri oyunlarda, ekipmanlarda ve bir Playstation'ı çalıştırmak için ihtiyacınız olan her şeyde indirim ve ücretsiz fırsatlardan yararlanabilirler. Hizmet, ciddi oyuncuların ihtiyaçları için 100 GB çevrimiçi depolama alanı sunar ve paylaşımlı oyun ve çevrimiçi çok oyunculu oyunlarla bir co-op dünyası açar. Tüm bunların yanı sıra bazı ücretsiz oyunlar da sunuluyor. PlayStation Plus her ay ücretsiz olarak yeni bir oyun çıkarır. Geçen ayın ücretsiz oyunları Call of Duty ve Star Wars Battlefront II idi.

Değişen şekilleriyle oldukça makul bir fiyat seti de geliyor. İki hafta boyunca ücretsiz olarak kullanabilir veya bir yıl boyunca sahip olmak için ayda sadece 5 $ ödeyebilirsiniz. Üç aylık kullanım ayda 8 $, bir aylık kullanım ise ayda 10 $ tutuyor.

Gelelim asıl konumuz olan yeni temaya. Tema, popüler PlayStation'dan bazı favori karakterlerin birkaç çizimini içeren canlı, parlak sarı bir tema. Sarı renk biraz göz kamaştırıcı olsa da, aynı renkteki PlayStation Plus kontrolcüsü logosundan ilham alınmış. Tema arayüzünde yer alan oyunlar arasında Bioshock ve Destiny var. Ve temayı sadece sarıya olan yakınlıkları nedeniyle indiren herkesin ekranının üst köşesinde “PlayStation Plus Anniversary” yazısıyla koca bir 10 rakamı bulunuyor.

PlayStation Plus'ın üyeleri için halihazırda sağladığı tüm harika şeylerin yanı sıra ücretsiz bir tema kadar basit bir şey, ilk çift haneli yıldönümlerini kutlamanın bir yolu olarak mantıklı görünüyor. Mutlu edici bir renk ile yapılmış tema ile insanların dikkatini çekecek ve belki de üyelik hizmetini merak edecekler.