PS4 5.55 Güncellemesi Çıktı

PS4 5.55 Güncellemesi Çıktı

PS4 Güncelleme 5.55

PS4 Güncelleme 5.55

Yeni bir PlayStation 4 güncellemesi çıktı. Ancak yeni özellikler veya işlevler ekleyen türden değil. Zorunlu olan 5.55 sürümü, Sony’nin web sitesinde yayınladığı resmi yama notlarına göre, belirtilmemiş yollarla “sistem performansını geliştirir”.

“Bu sistem yazılımı güncellemesi sistem performansını geliştirir,” tek satırlı yama notlarını okur.

Güncellemeyi otomatik olarak yüklemeniz istenmediyse, Ayarlar’a ve ardından Güncelleme yazan bir buton göreceğiniz Sistem Yazılımı Güncellemesine gidebilirsiniz. Güncellemeyi bir USB depolama cihazı üzerinden de yüklemek ve kurmak mümkündür. Buradan indirebilirsiniz.

Bu güncelleştirme, Mart ayında piyasaya sürülen 5.50 versiyonunu takip ediyor. Bu, yeni organizasyon özellikleri, ek ebeveyn kontrolleri ve PS4 Pro için yeni bir süper örnekleme seçeneği getiren diğer bir çok önemli güncellemeydi.

Diğer yandan, PlayStation topluluğunun çok talep ettiği bir özellik olan PSN kullanıcı adlarının değiştirilebilmesi konusunda hala bir bilgi yok. Ancak Sony, PSX’te bu yeteneğin yıl içinde gelebileceğini ima etti.

Sony’nin E3 2018 brifingi önümüzdeki ayın başında geliyor. Etkinlik dört büyük oyuna odaklanacak ve Sony, donanım hakkında hiçbir haber verilmeyeceğini de doğruladı. Bu da PS5‘in henüz ortaya çıkmayacağı anlamına geliyor.