PS4 harici sabit disk desteğinizi ve PS4 Boost Modunu 4,50 güncelleştirmesinden edinin

PS4 harici sabit disk desteğinizi ve PS4 Boost Modunu 4,50 güncelleştirmesinden edinin

Bir PS4 Pro’nuz varsa, şu anda eski, düzeltilmemiş PS4 oyunlarınızın performansını artırmaya başlayabilir ve onları herhangi bir sistemle harici sabit disklere yüklemeye başlayabilirsiniz. PS4 4.50 güncellemesi şimdi PS4 Pro Boost Modu ve harici sabit disk desteği ile hizmet vermekte ve ayrıca bu güncellemeyi sistemlerin piyasaya sürülmesinden beri hayranları sürekli olarak soruşturuyor. Şuan Bazı PS4’lerde güncelleme görünmeyebilir bu kullanıcıların belirli aralıklarla kontrol etmelerini öneriyorum, mutlaka görünecektir.

PS4 Pro Boost Mode

PS4-Pro’nun çıkışından önceki belli başlı oyunların, PS4 Pro’nun geliştirilmiş özelliklerinden yararlanabilmek için özel yapım güncelleme almış olsa da, daha pek çok güncelleme bekleyen oyun var. Ayarlar> Sistem girerek Boost Modu’nu etkinleştirerek eski oyunlardan daha yüksek veya daha kararlı framerler elde edebilirsiniz ve ayrıca potansiyel olarak daha hızlı yükleneceklerdir. Horizon: Zero Dawn’daki elle hazırlanmış olan grafiksel yenileme kadar güzel değil, ama genede bu güncellemeden memnun kalacaksınız.

PS4 Harici Sabit Disk Desteği

Harici sabit diskleri kullanmaya gelince: İstediğiniz oyun ve uygulamayı harici bir USB sabit sürücüye 8 TB’a kadar yükleyebilirsiniz. Her zamanki gibi İçerik Başlatıcı’nda görünecekler. İyi bir araştırma sonrasında harici diskinizi almanızı öneriririm.

Diğer Yenilikler

Artık PC, Mac ve Xperia cihazlarındaki Uzaktan Kumandayla sesli sohbet edebilirsiniz! Bunun yanısıra, oyun ekranlarınızdan özel duvar kağıtları ayarlayabilir, geliştirilmiş Hızlı Menü’yü deneyebilirsiniz (PS düğmesine uzun süre bastığınızda açılır) ve daha basit bildirimlerin keyfini çıkarın.

Umarız ki bir sonraki güncellemede PS4, güç kesildiğinde kapanma prosedürünü de değiştirir. O zaman eminim herkes yükler..