PS4 ‘ te oynayabileceğiniz 5 yarış oyunu

PS4 ‘ te oynayabileceğiniz 5 yarış oyunu

PROJECT CARS

Slightly Mad Studios ‘ un geliştiricisi olduğu bir yarış oyunundan daha çok simülasyon oyunu olan Project Cars piyasaya çıkmadan önce paylaşılan görselleriyle oyuncular tarafından çok konuşulmuştu görsellerdeki gerçeklik muazzamdı ve beklentiler bu yüzden çok yüksek tutulmuştu fakat oyun yayınlandığında görsellerinin güzel olmasına rağmen biraz eleştirilmişti yine de oyuncuların beğenisi toplamayı başaran Project Cars PS4 ‘ te oynanabilecek  eğlenceli yarış oyunları arasında yerini aldı

F1 2016

Codemasters ‘ in yapımcısı olduğu F1 2016 geçen seneki F1 2015 ‘ teki eksikleri( Kariyer modunun olmayışı yani kendi karakterimizi yaratamıyor oluşumuz , optimizasyon sorunları , yapay zekanın sadece sizi yarışta kazaya sürüklemesi, saçma sapan üstünüze gelmeleri vs vs  ) telafi ederek piyasaya çıkmıştı.  F1 2016 da yapay zeka gerektiğinde risk alarak daha mantıklı ve güzel yarışır şekilde işlendi. Geleneksel kariyer modu tekrar eklendi ve oyuncuların beğenisini topladı bu nedenle PS4 ‘ te oynanabilecek yarış oyunları arasında yerini aldı.

DİRT RALLY

Codemasters ‘ in geliştiricisi olduğu DİRT serisinin Rally oyunu yani DİRT RALLY yarış oyunları arasında rally atmosferini seven oyuncuların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Oyunun güzel grafikleri gerçekçi mekanikleri sayesinde RALLY atmosferini bize başarılı bir şekilde yansıtıyor. Rally yarış severler için PS4 ‘ te oynanabilecek yarış oyunları arasında yer alıyor.

THE CREW

Ubisoftun yayıncılığını üstlendiği Aralık 2014′ te çıkışını yapan yarış oyunu THE CREW grafikleriyle ve büyük Amerika  haritasıyla oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Oyun yarış yapılarak oynanan bir RPG oyun havasında. Yaptığımız her yarışta bizi Amerikanın değişik bölgelerine götürerek farklı atmosferlere sokuyor . Oyunda amaç bütün yarışları kazanarak listenin başında olan yarışçıya olan intikam ateşimizi söndürmesi için onu alt etmek. Haritasıyla ve oynanışıyla oyuncuları heyecanlı bir yarışa sokan The Crew  PS4 ‘ te oynanabilecek güzel yarış oyunları arasında yerini alıyor.

TRİALS FUSİON

Hayattaki son yarışınızda olduğunuzu düşünün. Önünüzde son bir yarış var yarışın sonunda öleceksiniz. Alevlerin arasında tutuşarak geçeceksiniz metrelerce yüksek gökdelenlerden parkura dalış yapacaksınız. rampalardan fırlayıp patlayıcıların üstüne atlayacaksınız adrenalini doruklarda yaşayarak son yarışınızda öleceksiniz. Bu mantıkla yapılmış olan Trials Fusion yaşattığı heyecan sayesinde PS4 ‘ te oynanacak yarış oyunları arasında güzel bir konumda yer alıyor.