PS4, Xbox One, PC için PES 2019 Demo Çıkış Tarihi Açıklandı

PS4, Xbox One, PC için PES 2019 Demo Çıkış Tarihi Açıklandı

PES 2019 Demo

PES 2019 Demo

PES 2019‘un çıkış tarihi Ağustos ayı sonu için belirlendi ve şimdi yayıncı Konami, oyunun demosunu oynayabileceğimizi duyurdu. Oyunun oynanabilir deneme sürümü 8 Ağustos’ta PS4, Xbox One ve PC’de (Steam ile) mevcut olacak.

Konami bir basın açıklamasına göre, “Gösteri maçı, hızlı maç ve çevrimdışı kooperatif modları, FC Barcelona’nın Camp Nou‘su veya FC Schalke 04’ün Veltins Arena‘sı olan iki stadyumdan birinde oynanabilir. Hayranlar, Liverpool FC, FC Barcelona ve Inter Milan seçiminin, yanı sıra ulusal takımlardan Arjantin ve Fransa dahil olmak üzere 10 takım arasından seçim yapacaklar.”

PES 2019’un yeni özellikleri arasında sahadaki görünür oyuncu yorgunluğu, gelişmiş top fiziği, oyuncu konumlandırması ve daha büyük oyuncu bireyselliği sayılabilir. Yayıncı, EA ve FIFA serisine on yıl süren UEFA lisansını kaybetmesine rağmen, Konami uzun süredir devam eden spor serisinin bu yılki baskısının “daha önce hiç olmadığı kadar lisanslı kulüp ve ligleri” içerdiğini söyledi. Bu yıl için yeni lisanslı takımlar arasında AS Monaco, kiti ve stadyumu diğer detayların yanı sıra PES 2019’a dahil edilecek.