PS4, Xbox One ve PC İçin Overwatch Yama Notları

PS4, Xbox One ve PC İçin Overwatch Yama Notları

OverwatchYear of the Dog devam ederken Blizzard, Lucio‘nun yeteneklerini değiştiren, hataları düzelten ve daha birçok şey yapan yeni bir yama yayınladı. Kahraman güncellemeleriyle başlayarak, Lucio’nun Wall Ride yeteneği şimdi CTF maçları sırasında bayrağını bırakacaktır. Blizzard, Wall Ride yeteneğinin Capture the Flag maçlarında Lucio’yu durdurmasının “aşırı zor” olduğunu ve “istenmeyen yerlere” ulaşabileceğini söyledi. Şimdi, bu kabiliyeti kullanarak bayrağı bırakmasını sağlayacak ve bu daha iyi dengeye neden olacak, dedi.

Daha önce belirtildiği gibi hareket kabiliyeti ve dayanılmazlığı olan bazı yetenekler bayrağı bırakmanızı sağlayacaktır. Örneğin, Winston sıçrama paketi yeteneği düşen bayrakla sonuçlanır.

Hata düzeltmeleri açısından oyun içi  Lunar New Year afişinin olay için yanlış bitiş tarihini göstermesine neden olan bir yazım hatası vardı, ancak şimdi bu hata giderildi. Ayrıca, Blizzard yeni bir skin seçmek için açılır menüyü kullandıktan sonra istemci çökmeleriyle ilgili bir hatayı giderdi.

Bu yeni düzeltme eki ayrıca, Mei’nin Cryo-stasis’i kullanırken havalanmasına neden olan bir hatayı da düzeltir. Buna ek olarak, bazı Zarya animasyonlarının sürekli döngü yapmasına neden olan hata düzeltiliyor..

Oyunun web sitesinde yayınlanan yeni Overwatch düzeltme eki değişikliklerinin tam bir ayrıntısını aşağıda görebilirsiniz. Blog yazısının başlığı, değişikliklerin yalnızca PC için olduğunu belirtiyor, ancak blog yazısı içindeki metin, düzeltme ekinin PS4‘te ve Xbox One‘da da mevcut olduğunu açıklıyor. 

Overwatch 13 Şubat Yama Notları

HERO GÜNCELLEMELERİ

Lúcio

– Wall Ride

Wall Ride’ı etkinleştirmek Capture the Flag maçları sırasında bayrağın düşmesine sebep olacaktır.

Geliştirici Açıklamaları: Lúcio’nun Wall Ride’ı, Capture the Flag haritalarında istenmeyen yerlere ulaşmasına izin verdi ve bu da rakiplerin onu durdurmasını zorlaştırdı. Böylece bayrağın daha dengeli eşleşmelerde bulunmasına neden olan yeteneğini değiştirdik.

HATA DÜZELTMELERİ

– Genel

Lunar New Year afişinin yanlış bitiş tarihi gösterme sorunu giderildi

Bazen, bir oyuncu Hero Select’te Hero Skin Selection açılır menüsünü kullandıktan sonra oluşan bir hata giderildi

– Capture the Flag

Winston’un Jump Pack’i aktive ettikten sonra havayı uçurmasına izin veren bir hata düzeltildi

Tavanların altına düşen bayraklara duvarların içine yapışmasına neden olan bir hata düzeltildi

– Deathmatch

Mei’nin Cryo-stasis kullanması durumunda havalanmasına neden olan bir hata düzeltildi

– Oyun Tarayıcı ve Özel Oyunlar

Bir deneme hesabı kullanıyorlarsa, oyuncuların Oyun Salonu’nda oyun oynamalarını engelleyen bir hata düzeltildi

– Herolar

Maçtan önce ikinci bir oyuncu Hero Skin Selection’u kullanarak skin değiştirdiyse ilk ölümden sonra kahramanın nihai masraflarının sıfırlanmasına neden olan bir hata düzeltildi

Zarya’nın reaksiyon animasyonlarının Particle Barrier’in tahrip edilmesini takiben hasar aldıktan sonra sürekli olarak dönmesine neden olan bir hata düzeltildi

– UI

Arcade’de Haftalık Ödüller süreölçerinin doğru şekilde görüntülenmesini engelleyen bir hata düzeltildi

Kaynak: 1