PS4, Xbox One ve PC’de Bazı Ücretsiz Battlefield DLC’si Alabilirsiniz

PS4, Xbox One ve PC’de Bazı Ücretsiz Battlefield DLC’si Alabilirsiniz

Ücretsiz Battlefield DLC’leri

Ücretsiz Battlefield DLC'leri

Elinde veya sabit diskinde bulunan Battlefield 1 veya Battlefield 4‘ün bir kopyası olan herkes, şu anda sınırlı bir süre için ücretsiz DLC alabilir. PS4, Xbox One ve PC‘de (Origin aracılığıyla) yayıncı Electronic Arts, 6 Ağustos’a kadar Battlefield 1’in Apocalypse genişletmesini ücretsiz yaptı. Aynı zamanda, Battlefield 4 oyuncuları, herhangi bir para harcamadan China Rising ve Naval Strike DLC paketlerini alabilirler.

Battlefield 1’in Apocalypse DLC‘si, gerçek hayattaki WWI savaş alanları Passchendaele, Somme ve Caporetto’nun yanı sıra Londra Calling ve Razor’s Edge adlı hava muharebe haritaları da dahil olmak üzere, oyuna beş çok oyunculu harita ekler. Ayrıca, Assault sınıfının AA Roket Silahı gibi bir dizi yeni araç, donanım ve silah da bulunuyor.

Battlefield 4 DLC paketleri için, China Rising, oyunun ilk genişlemesiydi ve dört yeni harita, beş yeni silah ve bir dizi yeni donanım ve araç getirdi. Bu arada Naval Strike, sürpriz deniz savaşlarına odaklanıyor. Dört su temelli harita, beş yeni silah ve bir avuç araç ve donanım ile geliyor.

Bu ücretsizler, karakterinizi özelleştirirken daha kısa yükleme süreleri, hata düzeltmeleri ve birçok silahın yeniden dengelenmesi gibi Battlefield 1 yaz güncellemesinin yayınlanmasıyla birlikte geliyor. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak DLC’lere ulaşabilirsiniz.

 – Battlefield 1 – Apocalypse — PS4 | Xbox One | PC (Origin)
 – Battlefield 4 – Naval Strike — PS4 | Xbox One | PC (Origin)
 – Battlefield 4 – China Rising — PS4 | Xbox One | PC (Origin)