PS4, Xbox One ve Steam’de PES 2019 Demo Nasıl İndirilir?

PS4, Xbox One ve Steam’de PES 2019 Demo Nasıl İndirilir?

PES 2019 Demo

PES 2019 Demo

PES 2019 demosu birkaç gün içinde gelecektir ve nasıl oynanacağına ve içinde ne bulacağınıza bu hızlı bakışla sanal sahaya çıkmaya hazır olabilirsiniz. Tam oyun 28 Ağustos’ta çıkmaya hazırlanıyor, ancak bir süreliğine sizi meşgul etmek için demoda yeterli olacaktır. Daha fazla uzatmadan, PS4, Xbox One ve Steam‘de PES 2019 demosunu nasıl indireceğiniz ve oynatacağınız konusunda bilmeniz gerekenlere göz atalım.

PES 2019 demosu ne zaman piyasaya sürülecek?
PES 2019 demosu 8 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak. Konami, günün hangi saatinde oynamaya başlayacağınızı belirlemedi ama kısaca çok az bir zaman kaldı.

PES 2019 demo nasıl indirilir?
PES 2019 demo yayınlandığında, seçtiğiniz platformdaki (PC için sadece Steam desteklenir) dijital mağazasına gidin, “PES 2019” u arayın, demoyu seçin ve indirmeye başlayın. Şu anda Konami’nin planı gibi görünmese de oyuncular demoyu önceden yükleyecekler. Bu yüzden, her şeyin gerçekleşmesi için beklemek zorundalar.

PES 2019 demo hangi platformlarda mevcut olacak?
PES 2018 demosunu PC, PS4 ve Xbox One’da indirip oynayabilirsiniz ve ücretsizdir. Eğer bu platformlardan birden fazlasına sahipseniz, hepsinde demoyu indirebilir ve platformlar arasında karşılaştırma yapabilirsiniz. Ne yazık ki, Konami şu anda demo veya tam oyunun Nintendo Switch versiyonu için bir planı olmadığını açıkladı.

PES 2019 demo özelliğinde hangi takım ve stadyumlar olacak?
PES 2019 demoda Avrupa ve Güney Amerika’dan 12 kulüp deneyebilirsiniz. İşte takımlar:

 – FC Barcelona
 – Liverpool FC
 – FC Schalke 04
 – Inter
 – AC Milan
 – AS Monaco
 – CR Flamengo
 – São Paulo FC
 – SE Palmeiras
 – Colo-Colo
 – France
 – Argentina

Ve iki stadyumdan birinde oynayabilirsiniz:
 – Camp Nou
 – Veltins-Arena

PES 2019 demoda hangi modlar oynanabilir?
PES 2019 demo yayınlandığında üç futbol modunu deneyebilirsiniz: çevrimdışı gösteri maçları, çevrimdışı co-op ve çevrimiçi hızlı maçlar. Rekabetçi çevrimiçi maçlar, geçen yılki demoda mevcut değildi. PES geleneksel olarak, insan muhalefetine karşı en heyecan verici biçimde tahmin edilemez bir konumdadır ve çok taktiksel. Artık gol kutlamalarınız konusunda pratik yapmaya başlayabilirsiniz.

PES 2019’u indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

PES 2019 İndir